Resources

Video’s en veelgestelde vragen

Video’s

Onderstaande video’s geven u een indruk van de diensten van DATA-collectief en Website-Leads.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust even contact met ons op.

Wat maakt de database van DATA-collectief uniek?

Onze database bevat de meest actuele bedrijfsinformatie van Nederland, met meer dan 3,7 miljoen contactpersonen en 18.000 deelnemers. We garanderen dat de adressen die u aanschaft up-to-date zijn, waardoor u verzekerd bent van accurate en betrouwbare data voor uw marketingcampagnes.

Hoe kan een mailingcampagne via DATA-collectief mijn bedrijf helpen?

Een mailingcampagne via DATA-collectief verhoogt de naamsbekendheid van uw bedrijf. We helpen u bij het opzetten van een effectieve campagne en volgen het klikgedrag van ontvangers. Hierdoor kunt u gericht contact opnemen met geïnteresseerde prospects, wat tijd en kosten bespaart.

 

Wat is de Mailqueue en hoe werkt het?

De Mailqueue is een dienst waarbij wij dagelijks een vast aantal e-mails namens u versturen naar uw doelgroep. Dit zorgt voor een constante stroom van leads. U bepaalt zelf de frequentie en de dagen waarop u de leads wilt opvolgen, wij zorgen voor de rest.

Waarom is het belangrijk om een actueel adressenbestand te hebben?

Een verouderd adressenbestand kan leiden tot verkeerde aanhef, mislukte bezorgingen en inefficiënte marketinginspanningen. Met een actueel adressenbestand van DATA-collectief voorkomt u deze problemen en bespaart u tijd en geld.

Wat houdt een actualisatie-abonnement in?

Met een actualisatie-abonnement van DATA-collectief blijft uw adressenbestand continu up-to-date. U kunt onbeperkt uw aangeschafte bedrijven exporteren en bent verzekerd van de meest recente bedrijfs- en contactinformatie.

Wat zijn websiteleads en hoe kunnen ze mijn verkoopstrategie verbeteren?

Onze database bevat de meest actuele bedrijfsinformatie van Nederland, met meer dan 3,7 miljoen contactpersonen en 18.000 deelnemers. We garanderen dat de adressen die u aanschaft up-to-date zijn, waardoor u verzekerd bent van accurate en betrouwbare data voor uw marketingcampagnes.

Hoe werkt de dienst Website-Leads precies?

Website-Leads werkt door het IP-adres van uw websitebezoekers te koppelen aan onze actuele bedrijfsdatabase. U ontvangt automatisch leads met contactgegevens van bedrijven en contactpersonen, inclusief een rapport van hun surfgedrag op uw website.

 

Wat zijn de voordelen van Persoonlijke E-mailmarketing (PEM) in combinatie met Website-Leads?

Met PEM sturen wij namens u gepersonaliseerde e-mails naar contactpersonen. Door de call-to-action in de e-mails worden ontvangers naar uw website geleid, waar u met Website-Leads kunt zien wie interesse heeft getoond. Dit maakt uw leads warmer en vergroot de kans op succesvolle acquisitie.

Hoe kan ik beginnen met het gebruik van Website-Leads?

Om te beginnen inventariseren we samen met u de wensen voor de websiteleads via een korte vragenlijst. Vervolgens ontvangt u een script dat u op uw website plaatst. Wij configureren de score-instellingen en activeren de leads voor u. De eerste maand krijgt u onbeperkt leads, waarna we samen de resultaten analyseren en optimaliseren.

Wat gebeurt er als mijn contactpersonen verouderen?

Gegevens in een adressenbestand kunnen snel verouderen. Met een actualisatie-abonnement van DATA-collectief wordt uw bestand continu bijgewerkt, waardoor u altijd beschikt over de meest recente informatie en onnodige verspilling van tijd en geld voorkomt.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland