Uw Personal Sales Assistant

Ervaar verkoopontspanning met uw eigen Personal Sales Assistant

Geen tijd genoeg voor acquisitie? Met uw eigen Personal Sales Assistant (PSA) hoeft u daar geen zorgen meer over te maken. Uw PSA neemt u de volledige marktbenadering uit handen. Een PSA ondersteunt u namelijk een-op-een in uw acquisitie zodat er een constante stroom aan afspraken wordt gegenereerd. En dat levert u, zoals wij dat noemen, verkoopontspanning op!

Uw PSA versus een telemarketingbureau

PSA-professional is nummer een in commerciële dienstverlening. Wij zorgen graag voor meer omzet en meer nieuwe klanten in minder tijd. Hoe we dat doen? Doordat ons te onderscheiden van een doorsnee telemarketingbureau. Kijk voor een uitgebreide vergelijking op www.psaprof.nl/unieke-werkwijze/

De inzet van moderne technieken door uw Personal Sales Assistant

PSA-professional heeft een exclusieve overeenkomst met het DATA-collectief. Deze samenwerking neemt u de volledige marktbenadering uit handen; van het maken van een doelgroepselectie en het verzamelen van warme leads tot het nabellen van prospects en het maken van afspraken. Via uw eigen Personal Sales Assistant krijgt u toegang tot uw volledige doelgroep.

Kies voor verkoopontspanning!

Wilt u meer weten over hoe de inzet van een PSA het commercieel succes van uw bedrijf vergroot? Kijk voor meer informatie op de website van PSA-professional.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland