Uitdienstmelding; opvolger biedt nieuwe kansen

U kunt dat wel… u heeft bij een bedrijf de juiste contactpersoon gevonden om uw product of dienst aan te verkopen, maar deze is daarin niet geïnteresseerd en doet de deur dicht. Eigenlijk is de prospect dan voor u vervlogen. Zonde, want er is zeker potentie. Dit moet en kan anders!

Het komt vaak voor: U benadert een bedrijf en de huidige contactpersoon is niet geïnteresseerd. Dit betekent vaak dat er niets meer mogelijk is. Soms geeft de contactpersoon nog aan dat u het op een ander moment nog eens mag proberen. Maar vaker blijkt de deur echt dichtgetrokken te zijn en is er niets meer mogelijk. Wist u dat u 3 keer makkelijker een afspraak maakt met een nieuwe contactpersoon? Deze persoon is namelijk nog bezig zich binnen de organisatie te oriënteren, wil weten wat er speelt en vervolgens zichzelf bewijzen. Dat maakt uw slagingskans aanzienlijk groter! Maak daar gebruik van!

Een uitdienstmelding biedt u weer een kans!
DATA-collectief helpt u hierbij. U ontvangt van ons een mailtje met een uitdienstmelding zodra een door u aangemerkte contactpersoon uit dienst is. Zo gaat voor u de deur weer op een kier, want met de opvolger kunt u het verkoopgesprek opnieuw aangaan.

Hoe werkt het?

Heel gemakkelijk, in uw Mijn DATA-collectief zoekt u het bedrijf op waar de contactpersoon werkzaam is. In de lijst met personen (3e tab) selecteert u de persoon die voor u de deur dichthoudt en klikt u op het icoontje met de bel, zoals in de afbeelding hiernaast is aangegeven.

Nu staat de uitdienstmelder aan. Wanneer uw contactpersoon uit dienst gaat ontvangt u een mailtje. U kunt nu de opvolger benaderen, met hopelijk meer succes!

Gratis service

De uitdienstmelder bieden wij als gratis extra dienst aan. Het maakt daarbij niet uit hoeveel uitdienstmeldingen u plaatst. Desgewenst kunnen wij uw contactpersonen automatisch van een uitdienstmelding voorzien.

Wilt u gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op via info@datacollectief.nl of 0800-2028.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via

0800-2028 of mail ons op info@datacollectief.nl

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland