Referenties

“We zijn bijzonder tevreden over alle drie de diensten van DATA-collectief”

HVC Vastgoed, gevestigd in Beverwijk, is een jong, dynamisch bedrijf, dat de afgelopen jaren een solide naam heeft opgebouwd in de vastgoedwereld. Adviseur Ron Bloem: “Ons 25 man/vrouw sterke team is in heel Nederland dagelijks op zoek naar mooie investeringsmogelijkheden, afgestemd op de wensen van de klant.
We zetten daarbij onder meer de diensten in van DATA-collectief, Website-Leads en PSA Professional en daar zijn we bijzonder tevreden over.”

Lees hier meer: Referentie van HVC Vastgoed

“Acquisitie bleef achter, mijn Personal Sales Assistant lost dit op”

Kees Molenaar, directeur van de Sea and Shore Group B.V., deelt zijn ervaringen met de diensten van het DATA-collectief in een testimonial video.

Lees hier meer: Referentie van Sea and Shore Group

“50% meer omzet door gerichte marketingacties via DATA-collectief”

Bij de aankoop van portefeuilles is het essentieel om te werken met een actuele en juiste database. Je kunt immers niet ruiken wie op dit moment een portefeuille wilt verkopen, dus je moet gericht “met hagel schieten”. Om dit succesvol uit te voeren heeft Pieter de Bruin van Portefeuillesgevraagd.nl DATA-collectief ingeschakeld. Sinds die samenwerking komt meer dan de helft van zijn omzet uit acties die hij laat uitvoeren.

Lees hier meer: Referentie van Portefeuillesgevraagd

“We zijn businesspartners die samen naar het beste resultaat toewerken”

Als opleidingsinstituut is het elke dag weer een mooie uitdaging om nieuwe bedrijven en deelnemers binnen te halen. Zo ook voor IMK Opleidingen. Zij onderscheiden zich via unieke Direct Mailings (DM’s) met daarbij mooie incentives. Dit vraagt echter goede en actuele data en daarom hebben zij er ruim 4 jaar geleden voor gekozen de data van DATA-collectief te gebruiken. Sindsdien ontvangt IMK dagelijks actuele data die zij gebruiken voor hun postale mailingen.

Lees hier meer: IMK Opleidingen bespaart tijd en geld door actuele data

“DATA-collectief herkent meer bedrijven dan Salesfeed”

Vorig jaar kwam ik het artikel van Vakwereld tegen waarin DATA-collectief als beste leverancier voor het herkennen van de bezoekers aan je website werd uitgeroepen. Dit prikkelde mijn interesse, want destijds gebruikte ik zelf Salesfeed. Zij kwamen minder uit de test en ik wilde weten of het onderzoek klopte. Daarom ben ik de afgelopen maanden gaan testen met beide systemen en de data die ik binnen kreeg gaan vergelijken. Daarin komt DATA-collectief voor mij duidelijk als betere naar voren.

Lees hier meer: Referentie van RTV Utrecht met Salesfeed

“20.000 mutaties doorgegeven in onze database door Pieter de Bruin”

Laatst werden wij positief verrast toen bleek dat onze Mijn DATA-collectief (MDC)-gebruiker Pieter de Bruin, van het bedrijf Portefeuilles Gevraagd, zijn 20.000e mutatie had doorgegeven. Een fantastisch aantal waar wij bijzonder trots op zijn! De betrokkenheid van onze gebruikers maakt onze database actueler en sterker. Wij zijn dan ook erg blij met de inspanningen van Pieter.

Lees hier meer: 20.000 mutaties doorgegeven in onze database!

“het DATA-collectief brengt me de nieuwe klanten die ik voor de continuïteit nodig heb.”

Twee jaar geleden ontdekte Van Leeuwen het DATA-collectief, wat hij kort daarop uitbreidde met de acquisitietool Website-Leads. Sindsdien neemt zijn acquisitie een vlucht.

Lees hier meer: Hoe Hamag 3x meer omzet behaalde met behulp van DATA-collectief

”Van mijn collega’s alleen maar positieve geluiden gehoord.”

In 2014 was het vanwege ‘de toestand in de wereld’ voor het Ministerie essentieel zo snel mogelijk alle burgemeesters te bereiken en omdat wij dit bestand voor hen actueel houden, ging dit zeer soepel. “Op één gevalletje na, hebben we keurig alle burgemeesters, dan wel loco-burgemeesters te pakken gekregen.”…”Van mijn collega’s alleen maar positieve geluiden gehoord.”, aldus de Medewerker Front Office NCC.

Lees hier meer: Calamiteitenupdate nationaal crisiscentrum

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland