Onderstaande vindt u het privacystatement van:

DATA-collectief Groep B.V.
KvK 30206459
Vestigingsnr. 000019193211
Wattbaan 1, 3439 ML te Nieuwegein

Onze Functionaris Gegevensbescherming is de heer Robin Hollmann.
Te bereiken via avg@datacollectief.nl of fg@datacollectief.nl.

 

Persoonsgegevens
DATA-collectief streeft ernaar een juiste database te hebben en te onderhouden voor haar deelnemers. DATA-collectief verwerft daartoe persoonsgegevens vanuit verschillende bronnen. Deze komen onder andere uit nieuwe inschrijvingen, eigen dataverwerving, de leden van het datacollectief en rectificaties van betrokkenen. Deze verwerving geschiedt op basis van de grondslag ‘direct marketing’.

De persoonsgegevens van klanten van DATA-collectief verwerken wij op contractuele gronden.

Bij directe diensten aan klanten en bij ons eigen klantenbeheer worden persoonsgegevens opgeslagen voor de duur van het contract, plus een periode daarna. Die extra periode is afhankelijk van de dienst en heeft als doel om eventueel vervolg van de dienst te kunnen faciliteren. We houden deze extra periode zo kort mogelijk.

Overige privacymaatregelen rondom persoonsgegevens:

  • De persoonsgegevens wordt binnen de EU gehost
  • Wij zorgen ervoor dat alleen de minimale gegevens (gegeven het doel) worden vastgelegd
  • ‘Profilering’ is geen onderdeel van onze werkzaamheden
  • Wij verwerven, beheren en leveren geen bijzondere persoonsgegevens
  • Alle bestandsverkeer met ons zal verlopen via een beveiligde omgeving in ons portal

 

Website
Op de website www.datacollectief.nl maken we gebruik van een trackingscript. Hierbij wordt het pad van de bezoeker over de website gevolgd.
De op deze manier verzamelde bezoekinformatie wordt alleen voor marketingdoeleinden ingezet.

 

Cookie
Bij het verzamelen van informatie krijgt elke bezoeker een unieke identificatie toegewezen, zodat meerdere muisklikken van dezelfde bezoeker worden herkend. Deze identificatie wordt opgeslagen in een cookie van de browser van de bezoeker. Desgewenst kunnen cookies in de browser worden uitgeschakeld.

 

Rechten betrokkene
U kunt als betrokkene te allen tijde uw rechten doen gelden op inzage, rectificatie en/of recht van bezwaar. U kunt ons hiervoor benaderen op avg@datacollectief.nl. U heeft daarnaast het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacystatement
4.6 (92.97%) 74 votes