Partnership

Samenwerking is de sleutel tot succes!

DATA-collectief Groep B.V. is een waardevolle schakel bij iedere verkoopstrategie. En is vooral de spil van een unieke marketingformule, die ondernemers volledig ontzorgt in hun marketing en sales.

U heeft uw eigen disciplines ontwikkeld, bijvoorbeeld het bouwen van websites, schrijven van teksten, grafisch vormgeven, het geven van commerciële trainingen, organisaties adviseren, enzovoorts. DATA-collectief houdt zich daar niet mee bezig, maar merkt dat haar klanten behoefte hebben aan zulke aanvullende diensten.
Voor ons is dit een reden om op zoek te gaan naar partners die in deze behoefte kunnen voorzien. Een unieke kans voor u om als partner mee te liften op de inmiddels bewezen succesformule van DATA-collectief.

De kracht van een partnership ligt in samenwerking; samen bieden we op deze manier een totaaloplossing.

Wie zijn wij

Het DATA-collectief is de grootste gedeelde database van Nederland. De gegevens van alle 3,2 miljoen bedrijven en 3,7 miljoen contactpersonen zijn erin opgenomen en worden continu geactualiseerd. Dat stelt ons in staat elk bedrijf en elke contactpersoon ongeacht zijn of haar functie in de databases van onze klanten dagelijks actueel te houden. De koppeling met de innovatieve tool Website-Leads maakt van het DATA-collectief een continue leadgenerator. Onmisbaar voor iedere onderneming!

Succes wordt behaald door elkaar te versterken

“We kijken graag waar DATA-collectief aansluit op uw disciplines en hoe we dat met een samenwerking kunnen vormgeven. Successen worden behaald door elkaar te blijven versterken.”

– Boudewijn Happé, algemeen directeur DATA-collectief Groep B.V.

Interesse? Bel ons op 0800-2028 (mobiel kan ook: 06-51048996) of stuur een mail naar info@datacollectief.nl

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland