Hoeveel leads wilt u per dag ontvangen?

Wij helpen u binnen te komen bij prospects waar voor u kansen liggen.

U kunt uw doelgroep natuurlijk op meerdere manieren benaderen. Bijvoorbeeld met een mailing per post om deze daarna zelf of via een telemarketingsbureau na te bellen. Dit is een dure en vaak weinig effectieve methode .

Uw mailing digitaal verzenden is véél voordeliger, maar wettelijk helaas niet toegestaan.

Hoe bereikt u dan uw doelgroep nog?

Sinds oktober 2009 is het verboden om zonder toestemming (opt-in) van de geadresseerde(n) uw doelgroep via een geautomatiseerd  e-mailpakket  te benaderen.

Wél mag u een persoonlijke e-mail sturen, met bijvoorbeeld een uitnodiging voor een afspraak,  een LinkedIn-koppelverzoek of de vraag of hij/zij uw nieuwsbrief wil ontvangen.  Ofwel; mailtjes die stuk voor stuk worden geschreven en daarna enkelvoudig vanuit bijv. Outlook of Gmail worden verstuurd, mogen wel.

Hoe bereikt u alsnog uw doelgroep via e-mail?

U zult zeggen, het is veel werk om alle persoonlijke e-mails stuk voor stuk op te stellen en vervolgens één voor één te versturen. En daarin heeft u gelijk. Zelfs met knippen en plakken bent u al gauw enkele minuten per e-mail kwijt.

Daarom bieden wij u aan om dit voor u te doen. Onze getrainde Personal Assistants maken namens u de e-mail op en verzenden deze en dit voor een tarief dat u zal verbazen. De respons kunt u natuurlijk zelf oppakken, maar ook door de Personal Sales Assistant laten verzorgen. Zij kan bijvoorbeeld extra informatie toesturen of afspraken voor u inplannen.

Een regelmatige stroom aan leads.

Om er voor te zorgen dat u de reacties op uw mailtjes kunt opvolgen, verzenden wij maar een beperkt aantal e-mails per dag, bijvoorbeeld 25 of 50. Op deze manier creëren wij voor u een regelmatige stroom aan leads zodat u deze  ook rustig kunt opvolgen. En heeft u het even een periode erg druk, dan schuiven we het versturen gewoon op.

Uw Personal Assistant verstuurt uw doelgroep persoonlijk een e-mail namens u, geheel volgens de regels.

In 2 simpele stappen nieuwe leads ontvangen:

Stap 1: Maak uw doelgroepselectie

Laat ons weten wie uw doelgroep is. Zoekt u bijv. 2000 contactpersonen met een specifieke functie binnen een bedrijf? U ontvangt zijn/haar voor- en achternaam, telefoonnummer én e-mailadres.

Stap 2: Wij versturen uw contactpersonen persoonlijk een e-mail namens u

Het versturen van ongevraagde zakelijke e-mail is wettelijk verboden, tenzij dit een persoonlijke e-mail betreft. U gaat natuurlijk niet één voor één een e-mail versturen naar een lijst met 2000 contactpersonen. Uw Personal Assistant doet dit wel dagelijks met uw boodschap, zo’n 50 stuks per dag, geheel persoonlijk namens u.

Ja, ik wil ook dagelijks nieuwe leads ontvangen!

Samen bespreken we uw doelgroepselectie en laten u in een uitgewerkte case graag zien hoe alles in zijn werk gaat. Uw voordeel zal u direct duidelijk worden.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland