Wij zijn uitgeroepen tot nr. 1!

Website-Leads is als beste getest in de benchmark die is uitgevoerd door Vakwereld. 

 

DATA-collectief is in staat het juiste bedrijf aan een IP-adres te koppelen. Dat komt duidelijk naar voren in het onderzoek, waarbij wij ook in kwantiteit en kwaliteit als beste naar voren komen.

Wilt u ook nieuwe klanten vinden met de nr. 1 leadgeneratietool van Nederland?

Website-Leads van DATA-collectief als beste getest

Wij kunnen voor u de bezoeker van uw website een gezicht geven

Door ons collectief worden maandelijks tussen de 450.000 en 550.000 mutaties doorgegeven en verwerkt. Hierdoor zijn wij steeds beter in staat om IP-adressen aan bedrijven te koppelen en kunnen we daar vaak ook een contactpersoon bij aangeven. Maandelijks controleren wij tussen de 50.000 tot 60.000 IP-adressen en met deze controle kunnen wij door de Internet Service Providers zoals Ziggo of KPN, heen kijken. Met Website-Leads krijgt de bezoeker van uw website dus een “gezicht” en bent u instaat u deze warme leads op te volgen!

Wie is de bezoeker van mijn website?

Aangezien de website vandaag de dag een belangrijke ingang is naar een onderneming of overheid, is het van het grootste belang dat de dienstverlening rondom het verrijken van de data van websitebezoekers klopt. En niet alleen klopt, maar ook voldoet aan de wettelijke kaders die gelden binnen bijvoorbeeld de aangescherpte privacywetgeving. Vakwereld heeft hier onderzoek naar gedaan en meerdere aanbieders uitgenodigd om deel te nemen aan een benchmark.

De resultaten van de benchmark kunt u terug vinden in een rapport, wat u nu gratis kunt downloaden!

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland