Kort geleden is een nieuwe versie van het Website-Leads platform in productie gegaan. In dit nieuwe platform zitten een aantal nieuwe functionaliteiten. Een deel van die nieuwe functionaliteiten zijn alleen van belang voor intern gebruik, zodat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden.

Er zijn echter ook twee nieuwe “features” toegevoegd die voor onze klanten van belang zijn. Deze features hebben te maken met de koppeling tussen Website-Leads en het Mijn DATA-collectief account van de klant.

1. Wanneer een bedrijf een lead per mail ontvangt, en de ontvanger heeft een mijn DATA-collectief account, dan verschijnt er in de mail de volgende zin:

Wanneer de ontvanger op de link onder het woordje hier klikt, dan wordt hij niet alleen doorgestuurd naar zijn Mijn DATA-collectief, maar wordt ook direct geregeld dat het bedrijf van de lead direct in beeld verschijnt. Dit betekent dat hij niet meer hoeft te zoeken naar het bedrijf, maar direct de beschikbare contactpersonen kan inzien.

2. In de notitie van het bedrijf in mijn datacollectief worden alle bezoeken die het bedrijf aan de website heeft gebracht nu allemaal opgesomd: