Om de gebruikerservaring in uw Mijn DATA-collectief account te verbeteren, is er een nieuwe versie van Mijn DATA-collectief in productie gezet. Hierin zijn twee belangrijke uitbreidingen doorgevoerd:

Uitbreiding 1: Google Maps integratie

Deze nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat wanneer de details van een bedrijf worden bekeken, ook direct de locatie van het bedrijf wordt getoond in een kaartje van Google Maps:

De kaart kan eenvoudig worden in- en uitgezoomd met het muis wiel, maar er kan ook direct worden doorgeschakeld naar Google Maps, waar vanzelfsprekend nog meer mogelijk is, zoals het bekijken van de locatie via Streetview. Ook  kunt u routebeschrijvingen ophalen voor o.a. de auto en het openbaar vervoer.

 

Uitbreiding 2: koppeling tussen WebSite-Leads en Mijn DATA-collectief

Sinds kort  zijn bedrijven van de Website-Leads gratis terug te vinden in uw Mijn DATA-collectief account.
In uw Mijn DATA-collectiefaccount vindt u onder het icoon ‘ Alle Bedrijven’ een nieuwe optie:  ‘Mijn Website-Leads’. Als u deze optie gebruikt dan worden de bedrijven getoond waarvan u Leads heeft ontvangen.

 

Meer weten?

Wilt u meer lezen over deze nieuwe functie van ‘Mijn Website-Leads’? Klik dan hier.