LinkedIn-koppeling met het Mijn DATA-collectief

Het Mijn DATA-collectief hebben wij uitgebreid met een unieke koppeling met LinkedIn. Zo kunt u makkelijk contact leggen met uw contactpersoon wanneer dit via telefoon of per e-mail niet lukt. Zo kunt u voortaan bij uw selecties eenvoudig de juiste contactpersoon zoeken en vanuit het Mijn DATA-collectief direct naar het LinkedIn-account van de contactpersoon gaan. Zo wordt uw sales vanuit het Mijn DATA-collectief steeds completer.

Hoe werkt het?

Stap 1

U komt niet met uw contactpersoon in contact. De telefoon wordt niet opgenomen, er wordt niet teruggebeld en op mailtjes wordt niet gereageerd. De volgende stap is het benaderen van uw contactpersoon via LinkedIn. Hiervoor kunt u op het LinkedIn-logo klikken dat bij de contactpersoon staat. Vervolgens komt u op de persoonlijke LinkedIn-pagina van uw contactpersoon.

Is er nog geen LinkedIn-koppeling met deze contactpersoon? Dan kunt u zo’n koppeling makkelijk zelf toevoegen. U krijgt daarvoor direct een gratis credit!

Stap 2

Door contact te leggen via LinkedIn komt u op een andere manier in contact met uw contactpersoon. U kunt de contactpersoon een berichtje sturen, een linkverzoek doen of hem/haar benaderen via zijn/haar bedrijfspagina. Op deze manier kunt u toch in contact komen en aan uw salesgesprek beginnen!

Probeer het zelf eens en benader uw contactpersonen
via LinkedIn vanuit het Mijn DATA-collectief:

Log hier in of maak hier uw gratis account aan

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland