Klantervaring HVC Vastgoed

Referentie Sea and Shore Group
sea and shore logistics group logo logwise
Klant sinds:
2020
Maakt gebruik van:
Website-Leads
E-mailmarketing
PSA
HVC Vastgoed, gevestigd in Beverwijk, is een jong, dynamisch bedrijf, dat de afgelopen jaren een solide naam heeft opgebouwd in de vastgoedwereld. Adviseur Ron Bloem: “Ons 25 man/vrouw sterke team is in heel Nederland dagelijks op zoek naar mooie investeringsmogelijkheden, afgestemd op de wensen van de klant. We zetten daarbij onder meer de diensten in van DATA-collectief, Website-Leads en PSA Professional en daar zijn we bijzonder tevreden over.”

“We staan altijd open voor verdere groei”

Gratis 25 leads

“Wat we heel prettig vonden was dat we, na ons kennismakingsgesprek, toegang kregen tot de bijzonder uitgebreide en actuele adressendatabase van DATA-collectief en gratis zelf 25 bedrijven met contactpersoongegevens en dergelijke konden selecteren. Hierdoor konden we in de praktijk kennismaken met de gebruiksvriendelijke functionaliteiten van de databasebase van DATA-collectief. Want een demonstratie is natuurlijk leuk, maar door zelf met de database te werken ontdek je de mogelijkheden pas echt goed. We hebben een eigen CRM-systeem, dat nu is gekoppeld met de database van DATA-collectief waardoor we altijd beschikken over de meest actuele data van Nederland. Wij zien DATA-collectief dan ook niet als slechts een adressenleverancier maar als een partner die onze leadgeneratie en verkoopactiviteiten ondersteunt.”

“Acquisitie op basis van de meest actuele data”

HVC Vastgoed

Gerichte middeleninzet

“Onze actuele data zetten we in voor allerlei gerichte wervingsacties. Via DATA-collectief sturen we korte persoonlijke e-mailings naar geselecteerde doelgroepen maar we versturen ook postmailings met onder meer een opvallende brochure. Daarnaast nemen we de dienst Website-Leads af bij DATA-collectief. Bezoekt iemand onze website, dan krijgen onze adviseurs meteen een ‘alert’ in hun mailbox. Het mooie daarbij is dat die alert gekoppeld is aan de database van DATA-collectief. Hierdoor heb je alle informatie over het zoekgedrag van de betreffende lead bij de hand, maar meteen ook hun overige bedrijfsinformatie. Dat is volgens mij uniek maar in elk geval heel efficiënt want vervolgens kun je met alle data binnen handbereik de lead benaderen per
e-mail of telefoon.

“Acquisitie op basis van de meest actuele data”

PSA Professional

“Uit de praktijk weten we hoe belangrijk het is dat je mensen nabelt die een e-mailing of postmailing hebben ontvangen of die je website hebben bezocht. Voor ons is dat nabellen zelfs van doorslaggevend belang. Ons eigen telesales team met 15 toppers komt echter elke dag gewoon tijd tekort om iedereen na te bellen. Een deel van de door ons per e-mail en postmaling benaderde mensen wordt daarom nagebeld door het aan DATA-collectief gelieerde bedrijf PSA Professional. Heeft iemand interesse, dan spelen de sales assistants van PSA Professional dat meteen door aan onze adviseurs, die doen vervolgens de follow-up. Dat werkt goed: het bespaart ons enorm veel tijd en met onze nu altijd actuele database, gerichte persoonlijke e-mailings en postmailings, Website-Leads en nabel-acties behalen we prima resultaten: onze orderportefeuille groeit naar wens.”

Heeft u een uitdaging? Bel ons op via 0800-2028 dan zoeken we graag een oplossing!

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland