Hoe krijg ik nieuwe klanten?

Gelukkig vinden veel prospects u via uw website. Jammer dat slechts 3% van deze bezoekers daadwerkelijk contact met u opneemt. Maar dat kan gelukkig anders!

Via Website-Leads weet u precies wie uw website bezoekt. En weet u ook precies welke pagina’s de bezoeker bekeken heeft en hoelang. Direct na het bezoek, ontvangt u een e-mail met daarin een bezoekersrapport. Met de gegevens uit dat rapport kunt u de betreffende persoon eenvoudig benaderen voor acquisitie. En zo komt u dus op een simpele en doeltreffende manier aan nieuwe klanten.

Hoe werkt Website-Leads?

U kunt het vergelijken met het telefoonboek in uw smartphone: een nummer correspondeert met een naam en u ziet direct wie er belt. Zo werkt Website-Leads ook; wij koppelen het IP-adres van uw websitebezoeker aan onze actuele en voortdurend geüpdatete bedrijfsdatabase.

In die database staan ook de door ons gekoppelde contactpersonen. Op basis van deze koppeling kunnen we van uw websitebezoekers precies achterhalen wie er gekeken heeft en waarnaar. We stellen vervolgens een bezoekersrapport samen dat u binnen twee uur per e-mail ontvangt.

Met Website-Leads heeft u een tool in handen die het voor u mogelijk maakt om de contactgegevens van de bezoeker van uw website te achterhalen. Daarnaast weet u ook precies welke websites de bezoeker bekeken heeft en voor hoe lang.

Ervaar het zelf!

Maak uw beste beslissing van vandaag!

Start nu met Website-Leads en geef uw sales een boost aan warme,
kwalitatieve leads!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact
met u op. U krijgt dan extra informatie en na afloop een aanbieding op
maat.

Tijdelijk

E-mailadres(Vereist)

Beste leverancier volgens Benchmark

Met Website-Leads kiest u voor kwaliteit. Website-Leads is in een benchmark van Vakwereld als beste leverancier van IP-tracking naar voren gekomen. Zowel in kwaliteit als kwantiteit! Dit komt mede door de 450.000 tot 550.000 mutaties die maandelijks collectief aan ons worden doorgegeven.

Maandelijks controleren wij 55.000 tot 60.000 IP-adressen. Daardoor zijn wij in staat het juiste bedrijf aan een IP-adres te koppelen, waardoor we u kwalitatief goede leads kunnen sturen. Lees hier meer over het onderzoek.

Aan de slag met Website-Leads

Voor slechts € 190,00 per maand ontvangt u 100 relevante leads, waarmee u voor uw acquisitie meteen aan de slag kunt.

Wilt u meer weten over Website-Leads?

U kunt ook kijken op www.websiteleads.nl of bellen: 0800-2028.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland