Kennissessie: Profiteren van de AVG

Kennissessie 26 Juni a.s.

Sinds 25 mei 2018 wordt de AVG gehandhaafd. De afgelopen maanden ging het vooral over de veranderingen, de gevolgen en de gevaren ervan. Maar beseft u wel dat de AVG óók zorgt voor ontzettend veel kansen voor uw marketing en sales? Vanuit dat oogpunt organiseren wij op 26 juni 2018 een kennissessie waarbij wij uw succes centraal zetten: Hoe kunt u profiteren van de AVG?

Focus op uw voordeel

De sessie start met concrete tips voor uw marketing- en salesmogelijkheden binnen de AVG. Praktische kennis die u direct kunt gebruiken om uw marketing en sales een boost te geven.

Naast de voordelen van de AVG laten we u ook zien hoe u door intern samenwerking werkt aan een betere performance van uw organisatie. Collega’s moeten eenvoudig kunnen communiceren met elkaar, waar, wanneer en op welk device dan ook. Kennis delen met collega’s is daarvoor essentieel.

Na afloop:

  • Weet u hoe u uw marketing en sales optimaal kunt inzetten binnen de AVG
  • Ziet u kansen en mogelijkheden
  • Bent u in staat collega’s beter te laten samenwerken

Wanneer en waar

We organiseren de sessie op 26 juni 2018 van 15:00 uur tot 17:00 uur in het Smart Data Center, Wattbaan 1, 3439 ML te Nieuwegein.

De sessie is interactief, met veel aandacht voor uw vragen. Daarom kunnen er maximaal 15 personen aan deze sessie deelnemen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze sessie. Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar om nog even door te praten en te netwerken.

Meld u hier aan

Tijdelijk

E-mailadres(Vereist)

Wilt u deelnemen aan de kennissessie?

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland