Web tracking

Met web tracking kunt u beetjes informatie van uw online-bezoekers achterhalen, maar  komt u in de regel niet achter hun identiteit. Website-Leads is de nieuwste tool op het gebied van webtracking en hiermee krijgt u wel toegang tot de contactgegevens van de bezoekers aan uw website.

Web tracking met Website-Leads

De techniek achter Website-Leads leidt in samenwerking met informatie uit het DATA-collectief tot vertaling van door de bezoeker achtergelaten informatie naar relevante contactgegevens. Website-Leads stuurt u hiervan  binnen twee uur een rapport. U ziet niet alleen wie uw bezoeker geweest is, maar ook waar zijn interesse naar uit ging. Het wordt u zo wel heel makkelijk gemaakt om er een gericht telefoontje achter aan te wagen en van een bezoeker uw klant te maken.

Een abonnement op Website-Leads

U heeft al een maandelijks abonnement op Website-Leads voor € 190,00 per maand. Hiervoor ontvangt u per maand 100 relevante leads, die u direct kunt nabellen. Interesse? Bekijk hier de prijslijst of neem contact met ons op via 0800-2028. Op de website leest u alles over webtracking met Website-Leads.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland