Telefonische acquisitie

Voor telefonische acquisitie wordt in de regel gebruik gemaakt van aangekochte bellijsten. Vaak schiet u hiermee in het wild en het netto rendement blijkt veelal laag. Toch wordt er nog altijd veel geld uitgegeven aan deze acquisitiemethode, terwijl er sinds kort een vele effectievere manier bestaat: Website-Leads.

Telefonische acquisitie met Website-Leads

Website-Leads kan met behulp van slimme techniek de contactgegevens van uw website-bezoekers blootleggen. Zodra een relevante persoon (u stelt vooraf de filters in) uw website heeft bezocht, ontvangt u hiervan binnen 1,5 tot twee uur een bezoekersrapport, inclusief contactgegevens om de persoon te benaderen. U hoeft voor uw telefonische acquisitie dus nooit meer terug te vallen op irrelevante bellijsten, maar kunt heel gericht prospects nabellen die toch al interesse in u hadden getoond. Gegarandeerd dat dit u veel nieuwe klanten oplevert!

Maak vandaag nog gebruik van Website-Leads

Ook gericht aan de slag met uw telefonische verkoop? Maak het u makkelijk en scoor nieuwe klanten met behulp van Website-Leads. Meer weten? Bel dan 0800-2028 of bezoek de website: www.websiteleads.nl. We zien u graag terug!

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland