Met Website-Leads gaat u eenvoudig van leads naar omzet in vijf stappen.

Stap 1: Bezoekers laten informatie achter
Potentiële klanten bezoeken uw website. Iedere unieke bezoeker laat daarbij waardevolle informatie achter; alleen is deze voor u nog niet bruikbaar.

Stap 2: Identificeren van de bezoeker
Met behulp van technologie wordt het achtergelaten IP-adres gekoppeld aan informatie uit de nationale bedrijfsdatabase DATA-collectief. Dit noemen we de ‘handshake.’

De handshake is te vergelijken met nummerherkenning in uw telefoon; wordt u gebeld door iemand die u niet kent, dan verschijnt alleen diens nummer in het scherm, maar is de beller bekend, dan ziet u de naam van de beller staan.

Stap 3: Koppelen van de gegevens
Met behulp van de verkregen informatie wordt het IP-adres in het DATA-collectief gekoppeld aan het bijbehorende bedrijf. We zijn zelfs in staat om de meest logische contactpersoon aan te leveren.

listbroker in adressen

Stap 4: Website-Leads maakt een bezoekersrapport
Meteen nadat een relevante persoon (vooraf worden de filters ingesteld) uw website heeft bezocht, maakt Website-Leads hiervan een bezoekersrapport. Maximaal twee uur na het bezoek ontvangt u dit rapport per e-mail, inclusief contactgegevens. U kunt uw prospects dus direct benaderen voor acquisitie.

Sinds kort is er ook een koppeling tussen de Website-Leads en Mijn DATA-collectief.

Hier zijn bedrijven van  WebSite-Leads gratis terug te vinden in uw Mijn DATA-collectief account. Wilt u meer lezen over deze nieuwe functie? Klik dan hier.

Zie hieronder het bezoekersrapport zoals u dit kunt ontvangen.

Stap 5: Tijd om uw lead te verzilveren
Met de gegevens uit het bezoekersrapport staat de deur al voor u open. U kunt uw potentiële klant direct benaderen en inspringen op diens specifieke wensen. Grote kans dat uw telefoontje geld waard is!

Leads laten liggen vanwege tijdgebrek? Niet nodig!
Komt u er vanwege tijdgebrek niet aan toe uw leads na te bellen? Dan kunnen wij dat voor u doen! Wij werken nauw samen met PSA-professional. Zij leveren speciaal opgeleide medewerkers die u volledig kunnen ontzorgen in uw marktbenadering; van het maken van doelgroepselecties en nabellen van uw prospects tot concrete sales-afspraken in uw agenda.

Kijk voor meer informatie op:

www.psaprof.nl of bel 0800-2028.