Hoe krijg ik klanten

Hoe krijg ik klanten? Een vraag die alle ondernemers dagelijks bezig houdt. Acquisitie behoort dan ook tot de kerntaken van een onderneming. Maar in plaats van in het wild te schieten of veel te dure adresbestanden aan te schaffen, zou het veel prettiger zijn te kunnen putten uit eigen bronnen. Kan dat dan? Jazeker! Uw potentiële klanten houden zich schuil achter uw eigen website. En met Website-Leads tovert u ze direct tevoorschijn.

Klanten werven met Website-Leads

Website-Leads is een nieuwe, slimme tool, die het technisch mogelijk maakt om de contactgegevens van uw website-bezoekers te achterhalen. Direct na het bezoek, ontvangt u hiervan middels een e-mail een bezoekersrapport. Met de gegevens uit dat rapport kunt u de betreffende persoon eenvoudig benaderen voor acquisitie. En zo komt u dus op een simpele en doeltreffende manier aan nieuwe klanten.

Aan de slag met Website-Leads

Voor slechts € 190,00 per maand ontvangt u 100 relevante leads, waar u voor uw acquisitie mee aan de slag kunt. Lees er alles over op www.websiteleads.nl of bel voor meer informatie: 0800-2028.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland