DATA-collectief Mailqueue

Niets is fijner dan een continue stroom van leads in uw inbox.  Zeker als de leads ook zijn voorzien van een contactpersoon en de bijbehorende gegevens. Helaas zien wij dat veel bedrijven nog steeds gewend zijn om te wachten tot een klant op de website komt. Bij een relatief verzadigde markt kan dit erg lang duren.

Via zogenaamde push marketing kunnen wij u helpen om hierin het verschil te maken. U weet welke persoon van het betreffende bedrijf heeft gereageerd op uw bericht en kunt direct contact opnemen.

DATA-collectief Mailqueue 

Voor elke klant die met Website-Leads gaat werken, wordt een database aangemaakt op het DATA-collectief-platform. In deze database worden bedrijven en contactpersonen opgeslagen waaraan vervolgens de website-leads worden gekoppeld.Hoe werkt het?

De bedrijven en contactpersonen kunnen zowel afkomstig zijn van het DATA-collectief (via een download) of van u zelf (via een import). Deze import wordt standaard automatisch gematcht met het DATA-collectief om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gegevens herleidbaar zijn tot een DATA-collectief record.

Traffic genereren 

De inhoud van deze database kan worden gebruikt om traffic op uw website te genereren. Dit kunnen we doen door geautomatiseerd op door u te bepalen (werk)dagen een gelimiteerd aantal mailberichten aan de contactpersonen uit de database te versturen. In deze berichten staan hyperlinks die verwijzen naar (teksten op) uw website  en waarin een unieke code is opgenomen. Door deze unieke code is de lezer altijd te herleiden naar de bijbehorende contactpersoon in  de database.

De e-mail 

Voordat u aan de slag kunt met de mailqueue moet er eerst een e-mail worden opgesteld.
Deze e-mail kan diverse doelen hebben, zoals het introduceren van een nieuw product of een vestiging onder de aandacht brengen.

De push marketing zorgt niet alleen voor naamsbekendheid, maar dient ook als call to action; door het noemen van bijvoorbeeld een korting of een mooie aanbieding wordt de lezer uitgenodigd te klikken op de links. En door die unieke code in de hyperlinks wordt de bezoeker door Website-Leads direct herkend!
U ontvangt dus een lead met bedrijfs- én contactpersoongegevens!

De kosten

Mailqueue  Bedrag  
Set-up mailqueue* € 85,00 eenmalig
Mailqueue bedrag per extra verzonden mail (incl. contactpersoon) € 0,15 per e-mail
Aanpassen mailtemplates € 85,00 per template

* De kosten zijn gebaseerd op het gebruik van adressen uit het DATA-collectief. Wilt u uw eigen data gebruiken? Zie hieronder welke kosten hier aan zijn verbonden.

Het aanleveren van een eigen bestand

Het aanleveren van uw adressen in het standaard formaat is eenmalig gratis.  De  set-upkosten zijn hierbij inbegrepen.  Voor de bestanden die daarna aangeleverd worden in het standaard formaat wordt € 100,- in rekening gebracht.

Match

De import is inclusief een automatische match met het DATA-collectief. Hierbij verrijken wij uw bedrijfs- en contactpersoongegevens. De gegevens die bij u ontbreken, vullen wij aan met de gegevens die wij in het DATA-collectief hebben staan. Zo kunt u via een match aan extra gegevens komen die u later weer kunt gebruiken in uw verdere acquisitie.

Eigen formaat aanleveren

Bij het aanleveren van uw data in een ander formaat dan het standaard formaat, zoals hierboven toegelicht, brengen wij set-upkosten in rekening. Door de vele werkuren die wij moeten besteden, rekenen wij hier € 675,- voor.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland