Eenvoudig online leads genereren

Uw bedrijfswebsite dient vele doelen. Een daarvan is het interesseren van potentiële nieuwe klanten. U richt uw site dan ook zo in dat zij snel kunnen zien wat u voor ze kunt betekenen en maakt de drempel om contact met u op te nemen zo klein mogelijk. En uiteraard levert dat af en toe een aanvraag of een download op. Maar wist u dat slechts drie procent van uw potentiële klanten contact opneemt op basis van een sitebezoek? En dat terwijl ze wel geïnteresseerd zijn in wat u voor ze kunt betekenen. Met Website-Leads van DATA-collectief weet u precies wie deze bezoekers zijn. En onderneemt u op basis hiervan actie om deze bedrijven te acquireren.

Website-Leads is een unieke tool waarmee u inzicht krijgt in:

  • Welke bedrijven op uw website kijken (incl. adresgegevens)
  • Het surfgedrag van uw bezoeker: welke pagina’s ze bezoeken en voor hoe lang

U ontvangt deze leads automatisch in een e-mail met daarin de contactgegevens van het bedrijf en zo mogelijk een contactpersoon.

 

Hoe werkt Website-Leads?

Een logische vraag die bij u opborrelt kan zijn: hoe werkt Website-Leads dan precies? Dat is eigenlijk heel eenvoudig.

U kunt het vergelijken met het telefoonboek in uw smartphone – een nummer correspondeert met een naam en u ziet op uw scherm direct wie er belt. Zo werkt Website-Leads ook: wij koppelen het IP-adres van uw websitebezoeker aan onze – actuele en voortdurend geüpdatete – bedrijfsdatabase. Hierin staan ook de door ons gekoppelde contactpersonen.

Op basis van deze koppeling kunnen we van veel van uw websitebezoekers precies achterhalen wie er gekeken heeft en waar. We stellen vervolgens een bezoekersrapport samen dat u binnen twee uur per mail ontvangt.

 

Slechts drie procent van uw potentiële klanten neemt contact op basis van een sitebezoek. Wie zijn die andere 97% bezoekers van uw website?

Meer informatie?

Meer informatie over wat Website-Leads voor uw sales kan betekenen? Neem dan contact op met DATA-collectief via info@datacollectief.nl of bel 0800-2028

4.4/5 - (243 stemmen)