Werken vanuit een actuele database kan uw omzet tot wel 18% verhogen. DATA-collectief kan u daarbij helpen door uw database een healthcheck te geven. Welke gegevens zijn niet meer actueel, welke bedrijven zijn niet meer actief, welke contactpersonen hebben een andere functie, een gewijzigd e-mailadres of zijn uit dienst? Wij vergelijken uw huidige database met de database van het DATA-collectief met daarin alle 3,2 miljoen bedrijven van Nederland. Zo kunnen we aangeven welke data  niet meer actueel is.

Hoe werkt het?

U heeft een database met klanten en prospects. Wij leggen uw database naast die van ons met daarin alle bedrijven en organisaties van Nederland. Na afloop krijgt u een overzicht waarin de verschillen zichtbaar zijn. U ziet dan hoe gezond uw data wel of niet is. In deze check worden desgewenst ook naamsveranderingen, functiewijzigingen en uitdiensttredingen meegenomen, zodat u niet met verouderde data blijft werken.

Wij werken via de AVG-regels en zullen dus tijdens deze healthcheck nooit informatie overnemen of delen met derden.

Wat doen we na de healthcheck

In principe niets. U bepaalt zelf welke informatie u wilt aanpassen in uw database.  Wilt u uw database blijvend gezond houden dan kunnen wij u helpen met dagelijkse actualisatie. Dan werkt u na deze healthcheck met een database die continu up-to-date wordt gehouden.

Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar look-a-like bedrijven via een Markt Penetratie Analyse. Hierbij kijken wij naar uw doelgroep en vinden wij voor u de ontbrekende bedrijven en functionarissen: prospects waar u nog geen contact mee heeft maar die wel interessant voor u zijn! Bekijk hier een voorbeeld.

Geeft u uw database een healthcheck?

Er zijn binnen de healthcheck 2 mogelijkheden:

We controleren alleen de bedrijfsinformatie uit uw database. Dit doen wij voor 450,- euro

We controleren de bedrijfsinformatie en contactpersoonsgegevens uit uw database. Dit doen wij voor 675,- euro

 

Interesse? Neem dan contact op via 0800-2028 of klik op onderstaande knop.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland