Gratis verzending maandelijkse nieuwsflits

Voor de deelnemers van het DATA-collectief verzorgen wij gratis de maandelijkse nieuwsflits naar een doelgroep van uw keuze. Op deze manier kunt u geïnteresseerde gemakkelijk en goedkoop op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Dit is niet alleen een mooie marketing tool, maar versterkt uw branding en de interactie met uw klanten.

Hoe werkt het?

Voor u als deelnemer aan het DATA-collectief zullen wij de nieuwsbrief maandelijks gratis verzenden. U betaalt alleen de opmaakkosten en levert zelf een doelgroep aan. Het grote voordeel hiervan is dat wanneer u eens een maand de nieuwsflits wilt overslaan, wij u geen automatische kosten in rekening brengen. U betaalt per alleen de opmaakkosten per verstuurde nieuwsflits. Dit scheelt veel gedoe en maakt het overzichtelijk en transparant. U betaalt wanneer u het gebruikt.

U levert zelf de teksten aan die u graag in de nieuwsflits ziet. Wij maken de mail op en sturen u deze op ter akkoord. Wij kunnen u uiteraard helpen bij het opstellen van de teksten. Bij akkoord zullen wij de mail versturen naar de gewenste doelgroep. Wij zullen vervolgens deze doelgroep voor u actueel houden. U kunt zelf in het Mijn DATA-collectief de afmeldingen en aanmeldingen van de nieuwsflits verwerken.

De spelregels

✅ U bent deelnemer aan het DATA-collectief

✅ U heeft recht op 1 gratis mailing per maand.

✅ De teksten en eventuele foto’s levert u zelf aan

✅ Alleen de opmaakkosten (95 euro) per verzonden nieuwsflits worden gefactureerd

✅ Er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer u een maand niet mailt

✅ Wanneer u een maand geen gebruik maakt van deze actie vervalt de mail van die maand.

Wat is een nieuwsflits?

Met een maandelijkse nieuwsbrief kunt u uw klanten en prospects op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen uw organisatie. Meestal bestaat een nieuwsflits uit 1 tot 3 verschillende onderwerpen die te maken hebben met uw organisatie of vakgebied. Zo kunt nieuwe producten of aanbiedingen promoten, interessante kennis delen of enkele klanten in het zonnetje zetten. Ontvangers hebben de mogelijkheid om zich aan- of af te melden voor deze maandelijkse update.

DATA-collectief helpt u door de maandelijkse nieuwsbrieven gratis te verzenden. U levert een doelgroep aan en teksten en vervolgens zorgen wij dat de mail verstuurd wordt.

Wilt u hier gebruik van maken?

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland