Star Rating Only-pakket

Volledige ontzorging met uw Google Star Deal-pakket

Goed gevonden worden en hoog scoren in Google hangt af van honderden factoren. Hiervoor hebben wij een formule bedacht die ervoor zorgt dat uw bedrijf beter gevonden wordt in Google en tevens beter opvalt tussen uw concurrenten; het Google Star Rating Only-pakket. Door onze ervaring en de inzet van professionals zijn wij in staat het Google Star Rating Only-pakket aan te bieden en u hiermee volledig te ontzorgen

Aanbieding:

€ 975,- éénmalige opstartkosten.  De abonnementskosten a € 29,- per maand zijn inbegrepen in uw Website-Leads maandabonnement.

Google Star Rating Only-pakket

 

***Incl. Star Ratings in Google***
Incl. Positieve Klantfeedback

 

Aanbieding € 975,-

Door de komst van blogs, fora en vergelijkingssites krijgen we overal op internet de mogelijkheid een mening te geven. Een professioneel klantbeoordelingssysteem is dan ook onmisbaar voor bedrijven die streven naar:

Een hogere klanttevredenheid
Een perfect (online) bedrijfsimago
Stijgende verkoopresultaten
Verhoging van de CTR (click-through-rate) in Google Adwords
Beter opvallen en scoren in de zoekresultaten

Ons online klantfeedbacksysteem wordt in vele branches ingezet. Per branche zijn er branche-specifieke klant-feedbackformulieren beschikbaar, welke wij samen met u zullen opstellen en personaliseren.

Branches

 • Bouw en industrie
 • Dienstverlening
 • Detailhandel
 • Educatie
 • Gezondheidszorg
 • Horeca en recreatie
 • Transport en mobiliteit

Inhoud Google Star Rating Only-pakket

 

Referentiepagina met bedrijfsprofiel

DATA-collectief zet voor u een referentiepagina op met bedrijfsprofiel waarop uw klantbeoordelingen te zien zullen zijn. Ook wordt er een pagina aangemaakt in de beheer portal waarop u kunt inloggen om al uw klantbeoordelingen en feedback-uitnodigingen te zien.

 

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) per klantbeoordeling

Elke klantbeoordeling verschijnt in de zoekresultaten van Google. Zoekt een prospect op uw bedrijfsnaam in Google, dan verschijnt deze klantbeoordeling in de zoekresultaten (met Star Ratings).
De referentiepagina draagt bij aan een snelle groei van unieke content over uw bedrijf op internet. Uw bedrijf wordt hierdoor vaker gevonden door potentiële klanten.

 

Het verzamelen van klantbeoordelingen

 • DATA-collectief verzendt review-uitnodigingen aan uw relatiebestand. Aangezien het verzamelen van klantbeoordelingen een tijdrovende en lastige klus is, zullen deze uitnodigingen telefonisch worden opgevolgd door een Personal Sales Assistant die uw klant vraagt naar zijn/haar ervaring met uw bedrijf. Uw relaties vergeten vaak mee te werken aan het beoordelen van uw bedrijf en op een aantal uitnodigingen wordt niet gereageerd. Een Personal Sales Assistant is dus nodig om deze uitnodigingen na te bellen.
 • Alle klantfeedback wordt gecontroleerd op inhoud, scores en grof taalgebruik.
 • Negatieve ervaringen worden er uitgefilterd en 14 dagen op ‘on hold’ gezet, zodat u in contact kunt treden met de klant en uw kant van het verhaal kunt toelichten. U hebt nu de mogelijkheid van een ontevreden klant, een terugkerende, tevreden klant te maken.
 • Er wordt een review-inbox voor u aangemaakt. Na de keuring van klantbeoordelingen verschijnen deze in uw persoonlijke review-inbox in de beheerportal. In de inbox staan alle verzamelde klantbeoordelingen op een rij. Hier ziet u welke score en status (goedgekeurd of on hold) de review heeft. De review-inbox biedt ook de optie om een bedrijfsreactie op een klantbeoordeling te geven.
 • Afhankelijk van de werkzaamheden en medewerking van uw relaties, voeren wij ca. 35-50 uur werk uit.

Star Ratings

Organische gedeelte:

Voor Star Ratings in het organische gedeelte van Google zullen wij contact opnemen met uw webbouwer om tips en tools aan te reiken voor het implementeren van Star Ratings op uw website. Aangezien er vele soorten websites en CMS-systemen zijn, is hier geen kant-en-klare oplossing voor; dit bekijken wij per klant/website

Star Ratings organische gedeelte

Betaalde (Adwords) gedeelte:

U zult een Google Star Rating ontvangen van minimaal drie, maar waarschijnlijk vier sterren*; deze Star Ratings worden getoond bij uw Adwords campagne, zodat u beter opvalt in de zoekresultaten. Ook zorgen ze voor een verhoging van de CTR (click through rate) en worden vaker getoond. Goed nieuws dus voor Adwords- adverteerders omdat hier geen extra kosten voor worden berekend.

Begeleiding

 • Wij bieden standaard evaluatie en begeleiding door een consultant.
 • Online Marketing werkzaamheden worden doorgaans niet uitgevoerd door een website-ontwerper. Daarom zullen wij uw website-ontwerper adviseren en begeleiden voor het plaatsen van uw persoonlijke klantbeoordelingsscript en het implementeren van Star Ratings voor het organische gedeelte in Google*.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland