Google Star Deal-pakket

Star Deal-pakket

Volledige ontzorging met uw Google Star Deal-pakket

Het Google Star Deal-pakket is opgezet met de intentie onze bestaande klanten te helpen beter te scoren in Google. Wanneer u beter wordt gevonden, kunnen wij meer leads toezenden met Website-Leads; dit is een win-win situatie.

Goed gevonden worden en hoog scoren in Google hangt af van honderden factoren. Hiervoor hebben wij een formule bedacht die ervoor zorgt dat uw bedrijf beter gevonden wordt in Google en tevens beter opvalt tussen uw concurrenten; het Google Star Deal Pakket. Door onze ervaring en de inzet van professionals zijn wij in staat dit Google Star Deal-pakket aan te bieden en u hiermee volledig te ontzorgen.

Google Star Deal-pakket
***Incl. Star Ratings in Google***
Incl. Online Marketing Workshop
Complete aanbieding € 1.245

Inhoud Google Star Deal-pakket

Workshops

DATA-collectief verzorgt twee informatieve workshops die elk drie uur duren

 • Wij leren u de wereld van Google Adwords, SEO en e-mailmarketing kennen
 • Wij geven u tips over het effectiever opvolgen van de ontvangen Website-Leads
 • Wij leren u de do’s & dont’s bij mailcampagnes
 • Wij voeren  een vergelijkend onderzoek uit van uw  zoekresultaten t.o.v. uw vijf belangrijkste concurrenten en geven aan hoe hierop te anticiperen

Referentiepagina met bedrijfsprofiel

 • DATA-collectief zet voor u een referentiepagina op met bedrijfsprofiel waarop uw klantbeoordelingen te zien zullen zijn. Ook wordt er een pagina aangemaakt in de beheer portal waarop u kunt inloggen om al uw klantbeoordelingen en feedback-uitnodigingen te zien.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) per klantbeoordeling

 • Elke klantbeoordeling verschijnt in de zoekresultaten van Google. Zoekt een prospect op uw bedrijfsnaam in Google, dan verschijnt deze klantbeoordeling in de zoekresultaten (met Star Ratings).
 • De referentiepagina draagt bij aan een snelle groei van unieke content over uw bedrijf op internet. Uw bedrijf wordt hierdoor vaker gevonden door potentiële klanten.

Het verzamelen van klantbeoordelingen

 • DATA-collectief verzendt review-uitnodigingen aan uw relatiebestand. Aangezien het verzamelen van klantbeoordelingen een tijdrovende en lastige klus is, zullen deze uitnodigingen telefonisch worden opgevolgd door een Personal Sales Assistant die uw klant vraagt naar zijn/haar ervaring met uw bedrijf. Uw relaties vergeten vaak mee te werken aan het beoordelen van uw bedrijf en op een aantal uitnodigingen wordt niet gereageerd. Een Personal Sales Assistant is dus nodig om deze uitnodigingen na te bellen.
 • Alle klantfeedback wordt gecontroleerd op inhoud, scores en grof taalgebruik.
 • Negatieve ervaringen worden er uitgefilterd en 14 dagen op ‘on hold’ gezet, zodat u in contact kunt treden met de klant en uw kant van het verhaal kunt toelichten. U hebt nu de mogelijkheid van een ontevreden klant, een terugkerende, tevreden klant te maken.
 • Er wordt een review-inbox voor u aangemaakt. Na de keuring van klantbeoordelingen verschijnen deze in uw persoonlijke review-inbox in de beheerportal. In de inbox staan alle verzamelde klantbeoordelingen op een rij. Hier ziet u welke score en status (goedgekeurd of on hold) de review heeft. De review-inbox biedt ook de optie om een bedrijfsreactie op een klantbeoordeling te geven.
 • Afhankelijk van de werkzaamheden en medewerking van uw relaties, voeren wij ca. 35-50 uur werk uit.

Star Ratings

Star Ratings organische gedeelte

 • Organische gedeelte:
  Voor Star Ratings in het organische gedeelte van Google zullen wij contact opnemen met uw webbouwer om tips en tools aan te reiken voor het implementeren van Star Ratings op uw website. Aangezien er vele soorten websites en CMS-systemen zijn, is hier geen kant-en-klare oplossing voor; dit bekijken wij per klant/website

Star Ratings organische gedeelte

  • Betaalde (Adwords) gedeelte:
   U zult een Google Star Rating ontvangen van minimaal drie, maar waarschijnlijk vier sterren*; deze Star Ratings worden getoond bij uw Adwords campagne, zodat u beter opvalt in de zoekresultaten. Ook zorgen ze voor een verhoging van de CTR (click through rate) en worden vaker getoond. Goed nieuws dus voor Adwords- adverteerders omdat hier geen extra kosten voor worden berekend.

  Begeleiding

  • Wij bieden standaard evaluatie en begeleiding door een consultant.
   Online Marketing werkzaamheden worden doorgaans niet uitgevoerd door een website-ontwerper. Daarom zullen wij uw website-ontwerper adviseren en begeleiden voor het plaatsen van uw persoonlijke klantbeoordelingsscript en het implementeren van Star Ratings voor het organische gedeelte in Google*.

   

  Star Ratings Adwords

   DATA-collectief

   De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland