Onlangs zijn we begonnen met een nieuwsbrief voor de leden van Mijn DATA-collectief. Hieronder kunt u de eerste nieuwsbrief lezen:

 

Ledencoördinatoren Mijn DATA-collectief

Om de leden van Mijn DATA-collectief beter van dienst te zijn, zijn wij, Anne Claasen (links op de foto) en Caroline Paterson (rechts op de foto) aangesteld als ledencoördinatoren. Wij zullen ons volledig richten op het verzorgen van interessante informatie en het beantwoorden van uw vragen. Deze informatie zal onder andere gaan over nieuwe ontwikkelingen in het DATA-collectief, marktbenadering en andere zaken waar u als bedrijf tegenaan loopt.

Verfijn uw doelgroep verder door recente uitbreidingen

Bij DATA-collectief zijn we altijd druk bezig met uitbreidingen en verbeteringen. Zo kunt u sinds enige tijd zoeken op basis van aanwezige functionarissen. De meest recente verbetering is de mogelijkheid tot zoeken op provincie en dag van oprichting. Lees hier meer over andere recente uitbreidingen.

Onze data steeds rijker

Ook wordt de geboden data steeds rijker. Zo kunt u tegenwoordig handelsnamen en KvK-vestigingsnummers inzien. Binnenkort krijgt u ook de mogelijkheid om sociale informatie in te zien. En er staat nog meer op stapel.
Wij zijn zo enthousiast dat we u het liefst meteen alles zouden vertellen, maar dat zou deze brief veel te lang maken! Heeft u zelf onderwerpen waarover u graag meer informatie zou willen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons, de ledencoördinatoren, op te nemen. Dat kan door een e-mail te sturen naar leden@datacollectief.nl.

Hartelijk dank voor uw lidmaatschap!

Voor 2015 hebben wij dus grootse plannen, die wij de komende tijd graag met u delen. Immers, zonder u als waardevol lid zou er geen collectief zijn! Wij hopen dat we ook volgend jaar op vele mutaties van u als lid mogen rekenen. En natuurlijk wensen wij u prettige feestdagen toe!

Met vriendelijke groet,

Anne Claasen  en Caroline Paterson.