Beschikbare contactpersonen

CRM en Marktbewerking, een unieke combinatie van lead tot en met Klant!

DATA-collectief organiseert samen met Efficy CRM twee kennissessies waarin wij de meerwaarde van de integratie tussen beide systemen tonen voor uw organisatie. De combinatie van een CRM-systeem met de grootste database van Nederland zorgt ervoor dat uw data actueel is. Daarnaast bent u instaat de database van DATA-collectief in te zetten voor uw marktbewerking en zo doelgroepen gericht te benaderen.

Wat kunt u verwachten?

Op 20 september en 4 oktober a.s. organiseren wij de kennissessies. Namens Efficy CRM zal Erwin ten Hoeve aanwezig zijn. Tijdens de kennissessie tonen wij u het gemak van de integratie, de voordelen die dat met zich meebrengt en hoe u hier succesvol van kunt profiteren. Daarnaast tonen wij u hoe u de bezoekers van uw website inzichtelijk kunt krijgen. Deze software kan communiceren met Efficy CRM en kan u zeer gericht helpen met acquisitie. De sessies zijn compact zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor vragen, cases en discussie.

Het programma van de ochtend ziet er als volgt uit:

Wanneer?

We organiseren 2 sessies op de volgende tijdstippen:

  • Donderdag 20 september a.s. van 09:30 uur tot 12:00 uur
  • Donderdag 4 oktober a.s. van 09:30 uur tot 12:00 uur

Na de sessie is er de mogelijkheid om mee te lunchen. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.

De sessies worden met maximaal 15 deelnemers gehouden, zodat er meer dan genoeg ruimte is om vragen te stellen en uw eigen cases in te brengen. Hierbij geldt dat na 15 deelnemers de inschrijving sluit. De sessies worden gehouden op Wattbaan 1, 3439 ML te Nieuwegein.

Meld u hier aan

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland