Niets is zo erg als werken met verouderde bestanden. Het kost tijd en geld en het kan u uw goede naam kosten. Verkeerde aanhef of adressering, tijdrovende belacties, postretouren en e-mailbounces: onderzoeken tonen steeds weer aan dat ze tot grote ergernissen op de werkvloer behoren. En dat is zonde, zeker ook omdat het anders kan.

U wilt toch ook een optimale marktbewerking?
Wilt u optimaal succes halen uit uw marketingacties? Ook dan is actuele data essentieel! Het is zonde om verkeerde contactpersonen te mailen, of telefonisch contact te zoeken met iemand die al een paar jaar uit dienst is. Daarom bieden wij de deelnemers van het DATA-collectief de mogelijkheid om hun data dagelijks actueel te houden voor 5 cent en (in het duurste geval 18 cent) per contactpersoon per jaar. Voor dit bedrag ontvangt u dan dagelijks nieuwe mutaties.

Profiteer van een unieke aanpak
Onze aanpak is uniek in Nederland. Een collectief van 17.000 gebruikers die samen mutaties doorgeven in combinatie met een dedicated team dat de kwaliteit ervan controleert en de database constant aanvult. Zo voeren wij tussen de 450.000 en 550.000 mutaties per maand door. Deze mutaties worden uiteraard automatisch verwerkt in uw eigen database wanneer u kiest voor dagelijks actualiseren.

Mutaties in de maand maart op een database van 15.000 bedrijven

Ieder bedrijf is vanuit de AVG (artikel 5) verplicht om zijn database regelmatig op juistheid te controleren en zo nodig aan te passen. De deelnemers aan het DATA-collectief voldoen automatisch aan dit artikel want zij ontvangen dagelijks de mutaties op hun bestand.

Wilt u ook werken met een dagelijks actuele database? Bel ons op 0800-2028!

U bezorgt uw post toch ook niet zelf?

Zelf uw post bezorgen is niet rendabel, daarom vertrouwt u dit toe aan een postbezorger. Hetzelfde geldt voor uw data en net als de postbezorger zijn wij alleen geïnteresseerd in het adres oftewel het visitekaartje. De overige inhoud van uw database is niet interessant voor ons en daar doen wij dan ook niets mee. Wij willen er alleen voor zorgen dat de gegevens van de bedrijven en de contactpersonen in uw database volledig actueel zijn en blijven. Er is trouwens nóg een overeenkomst met de post: zij leveren in een keer de post van meerdere bedrijven bij u af en wij doen eigenlijk het omgekeerde. Wij bellen een bedrijf en controleren alle gegevens inclusief de aanwezige contactpersonen. De techniek zorgt er daarna voor dat de mutatie op het bedrijf automatisch wordt doorgegeven aan wel 80 deelnemers en de mutatie op de officemanager maar bij 12 deelnemers simpelweg omdat deze contactpersoon alleen bij die 12 deelnemers in hun database staat. Bekijk even de video hieronder en u ziet hoe het werkt.
Trouwens ook uw postretouren hoeft u dan niet meer zelf te verwerken, dat doen wij gratis voor u en het zelfde geldt voor uw e-mailbounces.

Afgelopen maand was het vanwege ‘de toestand in de wereld’ voor het Ministerie essentieel zo snel mogelijk alle burgemeesters te bereiken en omdat DATA-collectief dit bestand voor hen actueel houden, ging dit zeer soepel: “Van mijn collega’s alleen maar positieve geluiden gehoord.”, aldus Nico Segaar Medewerker Front Office Nationaal CrisisCentrum. lees hier meer

Benieuwd hoe onze data zo actueel is? Bekijk onderstaande video:

5/5 - (7 stemmen)