Bijeenkomst actualisatie

Hoe houdt u uw data actueel?

Werken met bedrijfsadressen en contactpersonen die actueel zijn is essentieel voor het succes van uw organisatie. Niet alleen komt u dan effectief in contact met uw prospects maar ook uw huidige klanten weet u altijd succesvol te benaderen. Het bijhouden van al deze gegevens is echter tijdrovend en duur. Zeker wanneer je contactpersonen actueel probeert te houden. Dit is zonde, want gemiddeld wijzigt er elke maand bij 5% van uw contactpersonen iets. Denk dan bijvoorbeeld aan een nieuw e-mailadres, een nieuw contactpersoon binnen het bedrijf of een functiewijziging. Vaak wordt er dus gewerkt met verouderde data. Dit moet anders kunnen en daarom organiseren wij deze bijeenkomst.

Wij laten u kennismaken met verschillende technieken om uw data dagelijks actueel te houden. U ziet hoe u gemakkelijk en kostenbesparend uw bedrijven en functionarissen up-to-date houdt. En met actuele data voldoet u meteen aan artikel 5 van de AVG.

Het is net als de post; die bezorgt u toch ook niet zelf? Waarom zou u dan wel zelf uw eigen data actueel houden?

Na afloop:

✅ Weet u hoe uw contactpersonen eenvoudig actueel gehouden kunnen worden

✅ Profiteert u van een database die altijd actueel is en voldoet aan de AVG

✅ Kunt u hoge kosten en tijd besparen

✅ Komt u effectiever in contact met uw doelgroep

✅ Ziet u hoeveel en welke mutaties er zijn geweest in uw database

Wanneer en waar

We organiseren de bijeenkomst op de volgende data:

Op dit moment zijn er geen data gepland. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0800-2028.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Smart Data Center, Wattbaan 1, 3439 ML te Nieuwegein. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De bijeenkomst is interactief, met veel aandacht voor uw vragen. Daarom kunnen er maximaal 10 personen aan een sessie deelnemen.

Meld u hier aan

Wilt u deelnemen aan een van de bijeenkomsten?

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland