Wij geven u graag advies op maat

Hoe kunt u onze data zo inzetten dat u er ook echt van profiteert?

Een goede marketingcampagne staat of valt met het aankopen van goede data. Daarvoor zit u bij DATA-collectief goed. Onze database bevat de gegevens van 2,9 miljoen bedrijven en 3,6 miljoen contactpersonen. Het DATA-collectief houd deze database met elkaar dagelijks actueel. Zo voeren wij maandelijks rond de 500.000 mutaties door. Daarnaast bieden wij nog vele andere diensten, zoals onze leadgeneratie tool Website-leads, om u te ondersteunen in uw marketing. Wij bespreken met u alle mogelijkheden en geven u dan advies op maat.

Hoe kunt u onze data zo inzetten dat u er ook echt van profiteert?

Met die vraag helpen wij u graag. Wij hebben namelijk jaren ervaring met het adviseren en helpen bij de marketing voor veel van onze klanten. Onze medewerkers kunnen met u meedenken en samen zoeken we naar een oplossing die voor u een mooie nieuwe leadstroom aanlevert. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het implementeren van onze Website-Lead tool. Hiermee kunnen wij de bezoekers van uw website inzichtelijk maken om zo voor u de sales gerichter en daardoor beter te maken.

De combinatie van onze data en Website-Leads maakt het mogelijk om gerichte e-mailmarketingcampagnes op te stellen, waarbij de clicks vanuit uw mail als warme leads worden aangeduid in uw mailbox. Wij kunnen voor u de mail versturen en opstellen. Daarnaast kunnen wij uw eigen database verrijken met onze data. Zo kunt u zich optimaal klaarmaken voor de AVG die vanaf 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden.

Samen naar een succesvolle campagne

Veel van onze klanten maken al jaren gebruik van onze uitgebreide service. Vaak hebben wij deze op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Wij kijken graag samen met u hoe wij onze diensten in kunnen zetten voor uw organisatie. Met hulp van DATA-collectief vergroten we samen uw warme leads zodat uw bedrijf kan groeien. Daarnaast maakt u met uw deelname ons collectief alleen maar sterker. Zo werken we samen aan een succesvolle campagne.

Advies op maat

Wij gaan met u in gesprek. We bespreken uw doel en kijken of onze dienstverlening u daarbij kan helpen. Deze inventarisatie is uiteraard geheel vrijblijvend. Vervolgens geven we u advies op maat en gaan we aan de slag. U dient dan alleen nog de binnenkomende leads na te bellen en binnen te halen.

Bent u benieuwd hoe onze dienstverlening uw bedrijf een stap vooruit kan helpen?

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland