Laatst werden wij positief verrast toen bleek dat onze Mijn DATA-collectief (MDC)-gebruiker Pieter de Bruin, van het bedrijf Portefeuilles Gevraagd, zijn 20.000e mutatie had doorgegeven. Een fantastisch aantal waar wij bijzonder trots op zijn! De betrokkenheid van onze gebruikers maakt onze database actueler en sterker. Wij zijn dan ook erg blij met de inspanningen van Pieter.

Helaas valt de doelgroep van Pieter met zijn hoofdactiviteit niet altijd binnen één van de SBI’s die hij zoekt. Daarom is hij actief bezig met het zoeken en vinden van de verborgen potentiële prospects. Daarin zit meteen ook de kracht van het MDC. Wanneer u ergens data aanschaft krijgt u vaak alleen de bedrijven die een vinkje hebben bij één van de 2 SBI’s. Bij MDC is dit anders!

Lees hier meer.

 

-

Afgelopen maand was het vanwege ‘de toestand in de wereld’ voor het Ministerie essentieel zo snel mogelijk alle burgemeesters te bereiken en omdat wij dit bestand voor hen actueel houden, ging dit zeer soepel. “Op één gevalletje na, hebben we keurig alle burgemeesters, dan wel loco-burgemeesters te pakken gekregen.”…”Van mijn collega’s alleen maar positieve geluiden gehoord.”, aldus de Medewerker Front Office NCC.   Lees verder…

- Nico Segaar - Nationaal CrisisCentrum

De gebruikersinterface van het DATA-collectief is zeer duidelijk; ik kon er meteen mee aan de slag. Met enkele gemakkelijke filters kon ik snel een goede selectie maken met voor mij interessante bedrijven. Ik ga het zeker meer gebruiken en beveel het van harte aan!

- Nico Dammers - Van4Naar6bv

Het DATA-collectief is een helder, financieel aantrekkelijk systeem, waarin ik makkelijk onderscheid kan maken tussen wel of niet interessante bedrijven aan de hand van doelgroepselecties.

- Michiel Dop - Antwoordenfabriek

Ik vind het DATA-collectief een overzichtelijke, handige website. De informatie die wordt aangeboden, is kloppend en wordt goed up-to-date gehouden.

- Kiki Bouwman - Direct Payrolling