Bij DATA-collectief betaalt u alleen voor de gegevens die u daadwerkelijk gebruikt. U kunt voorafgaand aan het activeren van bedrijven vrij gebruik maken van de NAW-gegevens en gratis doelgroepselecties maken. Contacten die voor u niet interessant zijn kunt u markeren en gegevens waar u wél wat aan heeft downloadt u vervolgens in uw eigen database.

Werkt u in het DATA-collectief en activeert u door op ‘meer info’ te klikken een bedrijf, dan betaalt u 1 credit en ziet u alle gegevens inclusief de beschikbare contactpersonen. Gaat u exporteren dan betaalt u 1 credit per bedrijf en 1 credit per gekozen contactpersoon. Niet gebruikte credits zijn onbeperkt geldig.

Actualisatie: € 9,75 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 15,25 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 26,50 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 46,00 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 62,50 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 75,00 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 100,00 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 122,25 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie: € 139,00 per maand

Ga naar de webshop

Actualisatie

Een gedownload bedrijf of een gedownloade contactpersoon wordt een maand voor u geactualiseerd. In die periode kunt u alles zonder kosten opnieuw downloaden.

 

Het actualisatie-abonnement is inclusief:

  • Postretourenservice: retouren op een postale mailing die naar bij ons aangeschafte adressen is verstuurd, mogen naar DATA-collectief, Postbus 92, 3430 AB te Nieuwegein gestuurd worden.
  • E-mailbounceservice: bounces op een e-mailing die naar bij ons aangeschafte e-mailadressen is verstuurd, mogen -liefst in lijstvorm- geüpload worden in uw Mijn DATA-collectiefaccount.

Wij verwerken de mutaties gratis voor u.

4.7/5 - (128 stemmen)