Wilt u e-mailadressen kopen?

Wilt u e-mailadressen kopen voor direct mailacties? Het DATA-collectief beschikt over gegevens van ruim 3,7 miljoen contactpersonen met 3,2 miljoen actuele bedrijfsadressen. Omdat wij ook contactpersonen leveren, worden uw direct mailactiviteiten hierdoor nog succesvoller. Omdat het DATA-collectief deze gegevens ook nog eens dagelijks actualiseert, werkt men gegarandeerd met de meest actuele gegevens. Dit verhoogt het rendement van de actie aanzienlijk.

Adreslijsten met NAW-gegevens van bedrijven worden via verschillende kanalen aangeboden. Lastiger wordt het wanneer u specifiek op zoek bent naar zakelijke e-mailadressen. Soms wordt er bij bedrijven wel een algemeen e-mailadres vermeld, maar niet een direct e-mailadres van medewerkers. Juist om een direct mailactie te laten slagen is adressering aan de juiste persoon van groot belang.

Hoe Mijn DATA-collectief werkt

Wij leveren contactpersoongegevens

Wie een direct mail persoonlijk wil richten aan de juiste contactpersoon hoeft hier niet zelf meer naar op zoek. In de collectieve database Mijn DATA-collectief zijn aan elk van de 3,2 miljoen bedrijven meteen ook hun contactpersonen gekoppeld.

 

Onbeperkt toegang tot alle gegevens in de database

Iedereen kan gratis een account aanmaken en heeft zo onbeperkt toegang tot alle gegevens in de database. Vervolgens kunt u onbeperkt doelgroepselecties maken. Zo selecteert u alleen die bedrijven en contactpersonen met e-mailadres die voor u daadwerkelijk interessant zijn.

Maak eenvoudig uw eigen doelgroepselectie!

Benieuwd naar onze e-mailadressen?

DATA-collectief werkt samen met u en andere gebruikers aan de meest actuele database van Nederland. Via Mijn DATA-collectief – de online omgeving waar u toegang heeft tot al uw adressen en contactpersonen – delen onze gebruikers nieuwe informatie en dragen zo bij aan de beste database.

Maak een account aan.

  • Toegang tot 3,2 miljoen bedrijfsadressen met 3,7 miljoen contactpersonen
  • Eenvoudig uw doelgroep selecteren op basis van criteria
  • Exports in diverse formaten
  • Dagelijkse actualisatie van uw bestanden
  • Gratis toegang tot ons portaal; uw eigen bijbehorende mini CRM systeem
  • Probeer het uit met 25 gratis leads
4.8/5 - (173 stemmen)