Wilt u e-mailadressen kopen?

Wilt u e-mailadressen kopen voor direct mailacties? Het DATA-collectief beschikt over gegevens van ruim 3,7 miljoen contactpersonen met 3,2 miljoen actuele bedrijfsadressen. Omdat wij ook contactpersonen leveren, worden uw direct mailactiviteiten hierdoor nog succesvoller. Omdat het DATA-collectief deze gegevens ook nog eens dagelijks actualiseert, werkt men gegarandeerd met de meest actuele gegevens. Dit verhoogt het rendement van de actie aanzienlijk.

Adreslijsten met NAW-gegevens van bedrijven worden via verschillende kanalen aangeboden. Lastiger wordt het wanneer u specifiek op zoek bent naar zakelijke e-mailadressen. Soms wordt er bij bedrijven wel een algemeen e-mailadres vermeld, maar niet een direct e-mailadres van medewerkers. Juist om een direct mailactie te laten slagen is adressering aan de juiste persoon van groot belang.

Wij leveren contactpersoongegevens

Wie een direct mail persoonlijk wil richten aan de juiste contactpersoon hoeft hier niet zelf meer naar op zoek. In de collectieve database Mijn DATA-collectief zijn aan elk van de 3,2 miljoen bedrijven meteen ook hun contactpersonen gekoppeld.

 

Wilt u weten hoe u eenvoudig een doelgroepselectie kunt maken?

Maak uw doelgroepselectie

Onbeperkt toegang tot alle gegevens in de database

Iedereen kan gratis een account aanmaken en heeft zo onbeperkt toegang tot alle gegevens in de database. Vervolgens kunt u onbeperkt doelgroepselecties maken. Zo selecteert u alleen die bedrijven en contactpersonen met e-mailadres die voor u daadwerkelijk interessant zijn.

Wilt u weten hoe u eenvoudig een doelgroepselectie kunt maken? Kijk dan hier.

kvk-adressenbestanden-kopen-mailing
kvk-adressenbestanden-kopen-mailing

Benieuwd naar onze e-mailadressen?

DATA-collectief werkt samen met u en andere gebruikers aan de meest actuele database van Nederland. Via Mijn DATA-collectief – de online omgeving waar u toegang heeft tot al uw adressen en contactpersonen – delen onze gebruikers nieuwe informatie en dragen zo bij aan de beste database.

adresbestanden kopen

Maak een gratis account aan en krijg:

  • Toegang tot alle bedrijven van Nederland voor uw direct mail- en telemarketingactie’s
  • Ruim 3,7 miljoen contactpersonen met 3,2 miljoen bedrijfsadressen
  • Het onbeperkt maken van doelgroepselecties
  • Exports in diverse formaten
  • Dagelijkse actualisatie van uw bestanden
adressen-kopen-contact
4.9/5 - (169 stemmen)