E-mail adressen van bedrijven

Veel bedrijven maken voor hun acquisitie gebruik van aangekochte bedrijfsadressen. Deze worden in Nederland via veel verschillende kanalen aangeboden. Het grootste nadeel is dat het bij vrijwel alle aanbieders om statische adreslijsten gaat. Bovendien bevatten deze meestal alleen de basis NAW-gegevens. Ze kunnen hierdoor niet voor meer persoonlijke acties worden ingezet, maar zijn vooral functioneel bij algemene, postale mailingacties.

E-mailadressen van contactpersonen

Omdat persoonlijk gerichte acties een veel grotere kans van slagen hebben, is het prettig om bij een bedrijf meteen de juiste contactpersoon te kunnen benaderen. Het kost in de regel veel energie om er achter te komen welke persoon u precies nodig hebt. Behalve wanneer u voor uw acquisitie werkt vanuit het DATA-collectief. In deze nationale gedeelde database staan bij elk bedrijf de aanwezige contactpersonen, inclusief hun naam, functie en e-mailadres geregistreerd.

E-mailadressen van bedrijven

Iedereen die zich als deelnemer in het DATA-collectief registreert, heeft gratis toegang tot de 2,3 miljoen bedrijven en 2,6 miljoen contactpersonen die de database bevat. De gegevens worden dagelijks geactualiseerd. Het staat de deelnemers vrij om voor acquisitie onbeperkt te putten uit het systeem. Omdat meteen zichtbaar is welke persoon benaderd moet worden, is zowel de tijdswinst als de scoringskans groot.

Wie zich aan wil sluiten bij het collectief, kan zich hier gratis registreren

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland