Database-analyse en verrijking

Marktpenetratie-/Marktpotentieel-analyse

Een analyse van uw eigen database en één van de totale database van het DATA-collectief. Wanneer u ervoor kiest met het DATA-collectief te gaan werken, beginnen we met het matchen van uw database met de database van het DATA-collectief. Dankzij deze koppeling kunnen wij exact zien welke gegevens u reeds in uw bezit heeft en waar u nog informatie mist die voor u waardevol kan zijn. Aan de hand van die informatie kunnen wij een analyse maken van uw positie in de markt. Zo vertellen wij u hoe hoog de marktpenetratie van uw organisatie is en welk potentieel er in uw branche te behalen is. En u kunt de criteria bepalen voor de eventuele aanschaf van extra records.

Database verrijken

Aan de hand van dit voorbeeld wordt duidelijk welke gegevens in een bestand kunnen ontbreken en wat het DATA-collectief voor u kan betekenen.

Via het DATA-collectief kunt u uw database verrijken en daarmee vergroten, want onze database bevat maar liefst 2,9 miljoen bedrijven en 3,6 miljoen contactpersonen. Een grote bron van informatie, waarmee u met een simpele koppeling adressen aan uw eigen systeem kunt toevoegen.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland