Marktpenetratie-/Marktpotentieel-analyse

Een analyse van uw eigen database en één van de totale database van het DATA-collectief. Wanneer u ervoor kiest met het DATA-collectief te gaan werken, beginnen we met het matchen van uw database met de database van het DATA-collectief. Dankzij deze koppeling kunnen wij exact zien welke gegevens u reeds in uw bezit heeft en waar u nog informatie mist die voor u waardevol kan zijn. Aan de hand van die informatie kunnen wij een analyse maken van uw positie in de markt. Zo vertellen wij u hoe hoog de marktpenetratie van uw organisatie is en welk potentieel er in uw branche te behalen is. En u kunt de criteria bepalen voor de eventuele aanschaf van extra records.

Aan de hand van dit voorbeeld wordt duidelijk welke gegevens in een bestand kunnen ontbreken en wat het DATA-collectief voor u kan betekenen.

Via het DATA-collectief kunt u uw database verrijken en daarmee vergroten, want onze database bevat maar liefst 2,9 miljoen bedrijven en 3,6 miljoen contactpersonen. Een grote bron van informatie, waarmee u met een simpele koppeling adressen aan uw eigen systeem kunt toevoegen.

4.3/5 - (52 stemmen)