Adressenbestand

Het adressenbestand van een organisatie vormt het uitgangspunt bij iedere vorm van communicatie. De mate waarin deze georganiseerd is, bepaalt voor een groot deel het succes van de commerciële activiteiten.

Bij ons selecteert u alleen adressen die interessant voor u zijn

Een adressenbestand kopen is een snelle manier om aan potentiële nieuwe klanten te komen. Houd bij de aanschaf van een adressenbestand wel rekening dat u alleen die bedrijven selecteert die voor u daadwerkelijk interessant zijn. Bij de meeste aanbieders krijgt u een grove selectie, waarin u zelf nog zult moeten verfijnen. Bovendien zijn de adreslijsten statisch, waardoor ze vrijwel direct weer verouderd zijn.

Voorkom een vervuild adressenbestand

Postretouren zijn niet alleen een grote kostenpost; verkeerd geadresseerde mailings zorgen vooral voor veel irritatie bij de ontvanger. Aangezien het doel van een mailing juist het tegenovergestelde is, doen bedrijven er goed aan hun adressenbestand zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Actualisatie via het DATA-collectief

Met de komst van het DATA-collectief hoeven bedrijven zich niet langer zorgen te maken over het actueel houden van hun adressenbestand. Wanneer zij zich aansluiten bij deze landelijke gedeelde database, wordt hun database automatisch voor hen geactualiseerd. Daarnaast kunnen het DATA-collectief inzetten voor acquisitie, omdat er in het systeem heel eenvoudig gerichte doelgroepselecties gemaakt kunnen worden.

Bedrijven die nog niet deelnemen aan het DATA-collectief kunnen zich hier gratis registreren.

Ga direct naar Mijn DATA-collectief en selecteer zelf uw doelgroep uit onze actuele database.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland