Bedrijfsadressen

Bent u op zoek naar bedrijfsadressen?

U bent op zoek naar nieuwe klanten. Nieuwe klanten zijn nodig om als bedrijf te blijven groeien. Hier heeft u bedrijfsadressen voor nodig met bijpassende contactpersonen, zeker wanneer u koude acquisitie gaat plegen. Hiervoor hoeft u geen dure bestanden met adressen meer aan te schaffen, die systematisch moeten worden nagebeld. Het blijkt in de praktijk, dat zodra deze dure bedrijfsadressen zijn aangeschaft, deze eigenlijk meteen alweer verouderd zijn. Data verouderd namelijk erg snel.

Actuele bedrijfsadressen

De methode met statische adreslijsten is eigenlijk achterhaald. Bij ons kunt u zelf heel gerichte doelgroepselecties maken, die in uw eigen database vervolgens dagelijks actueel worden gehouden. Zo kunt u heel eenvoudig een effectief acquisitiebestand samenstellen. Met de komst van het DATA-collectief kan iedere organisatie voor bedrijfsadressen putten uit deze actuele database. Het DATA-collectief is een collectieve database, waarbij de deelnemers de gegevens gezamenlijk actueel houden. Zij zijn vrij om voor acquisitie onbeperkt gebruik te maken van het systeem. Omdat het DATA-collectief de gegevens dagelijks actualiseert, werkt men gegarandeerd met de meest actuele gegevens. Dit verhoogt het rendement van de actie aanzienlijk.

Benieuwd naar onze bedrijfsadressen?

Ieder bedrijf dat actueel blijvende bedrijfsadressen wil aanschaffen, kan zich aansluiten bij het DATA-collectief. U kunt zich hier gratis registreren.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland