DATA-collectief heeft de meest actuele database van Nederland

De methode met statische adreslijsten is eigenlijk achterhaald. DATA-collectief werkt samen met u en andere gebruikers aan de meest actuele database van Nederland. Via Mijn DATA-collectief – de online omgeving waar u toegang heeft tot al uw adressen en contactpersonen – delen onze gebruikers nieuwe informatie en dragen zo bij aan de beste database. Zo kunt u zelf heel gericht actuele doelgroepselecties maken en kunnen dus eenvoudig opnieuw worden ingezet en desgewenst ook worden geëxporteerd naar de eigen database of CRM-systeem.

Selecteer alleen de bedrijfsadressen die interessant voor u zijn

Adressen kopen is een snelle manier om aan potentiële nieuwe klanten te komen. Bij ons selecteert u bedrijfsadressen die alleen voor u daadwerkelijk interessant zijn. Bij de meeste aanbieders krijgt u een grove selectie, waarin u zelf nog zult moeten verfijnen. Bovendien zijn de adreslijsten statisch, waardoor ze vrijwel direct weer verouderd zijn. Wanneer u opzoek bent naar contactpersonen met een specifieke functie binnen het bedrijf, ontvangt uw zijn/haar voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Toegang tot ruim 3,7 miljoen contactpersonen met 3,2 miljoen actuele bedrijfsadressen

Het DATA-collectief is de grootste, nationale database van Nederland en bevat de gegevens van alle bedrijven en organisaties in Nederland, in totaal zo’n 3,2 miljoen. Uniek daarbij is dat ook de 3,7 miljoen contactpersonen die bij die bedrijven horen, erin zijn opgenomen. Iedereen kan zich gratis registreren en heeft zo onbeperkt toegang tot alle gegevens in de database.

Gecombineerd met onze eigen kwaliteitscontrole voeren wij zo tussen de 450.000 en 550.000 mutaties per maand door. Hierom noemen wij ons de meest actuele database en dit verhoogt het rendement van uw acties aanzienlijk.

Benieuwd hoe Mijn DATA-collectief werkt? Bekijk de video →

Maak een gratis account aan en krijg:

  • Toegang tot alle bedrijven van Nederland voor uw direct mail- en telemarketingactie’s
  • Ruim 3,7 miljoen contactpersonen met 3,2 miljoen bedrijfsadressen
  • Het onbeperkt maken van doelgroepselecties
  • Exports in diverse formaten
  • Dagelijkse actualisatie van uw bestanden
3.9/5 - (42 stemmen)