DATA-collectief heeft de meest actuele adressenbestanden van Nederland

De methode met statische adreslijsten is eigenlijk achterhaald. Wij werken samen met u en andere gebruikers aan de meest actuele database van Nederland. Via Mijn DATA-collectief delen onze gebruikers nieuwe informatie en dragen zo bij aan het beste adressenbestand. Zo kunt u zelf doelgericht actuele doelgroepselecties maken en kunnen deze eenvoudig opnieuw worden ingezet. Het is ook mogelijk om de gegevens te exporteren naar de eigen database of CRM-Systeem.

DATA Collectief - Gratis account aanmaken

Selecteer alleen de bedrijfsadressen die interessant zijn voor u

Adressenbestanden kopen is een snelle manier om aan potentiële nieuwe klanten te komen. Bij ons selecteert u bedrijfsadressen die alleen voor u daadwerkelijk interessant zijn. Bij de meeste aanbieders krijgt u een grove selectie, waarin u zelf nog zult moeten selecteren. Bovendien zijn de adreslijsten statisch, waardoor ze vrijwel direct weer verouderd zijn. Wanneer u opzoek bent naar contactpersonen met een specifieke functie binnen het bedrijf, ontvangt u de gegevens van deze persoon.

DATA collectief eigen selectie maken

Toegang tot ruim 3,2 miljoen actuele bedrijfsadressen met 3,7 miljoen contactpersonen

Het DATA-collectief is de grootste, nationale database van Nederland en bevat de gegevens en adressenbestand van alle bedrijven en organisaties in Nederland. In totaal zo’n 3,2 miljoen. Uniek daarbij is dat ook de 3,7 miljoen contactpersonen die bij die bedrijven horen, erin zijn opgenomen. Iedereen kan zich gratis registreren en heeft zo onbeperkt toegang tot alle gegevens in de database.

Gecombineerd met onze eigen kwaliteitscontrole voeren wij zo tussen de 450.000 en 550.000 mutaties per maand door. Hierom noemen wij ons de meest actuele database en dit verhoogt het rendement van uw acties aanzienlijk.

Hoe Mijn DATA-collectief werkt

Krijg 25 gratis leads!

Maak een account aan.

  • Toegang tot 3,2 miljoen bedrijfsadressen met 3,7 miljoen contactpersonen
  • Eenvoudig uw doelgroep selecteren op basis van criteria
  • Exports in diverse formaten
  • Dagelijkse actualisatie van uw bestanden
  • Gratis toegang tot ons portaal; uw eigen bijbehorende mini CRM systeem
  • Probeer het uit met 25 gratis leads
DATA collectief mogelijkheden e-mailmarketing
DATA Collectief buiten kantooruren bellen

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland