Adressen van bedrijven

Nieuwe klanten zijn voor ieder bedrijf een voorwaarde om te kunnen blijven groeien. Koude acquisitie is nog altijd een veel gebruikte methode om die nieuwe klanten te vinden. Vaak worden hiervoor dure bestanden met adressen aangeschaft, die systematisch worden nagebeld. Het grootste nadeel blijkt in de praktijk, dat zodra de bedrijfsadressen zijn aangeschaft, deze eigenlijk meteen alweer verouderd zijn.

Actuele adressen

Tegenwoordig is het principe van adreslijsten kopen eigenlijk achterhaald. Want met de komst van het DATA-collectief kan iedere organisatie voor adressen van bedrijven putten uit deze actuele database. Het DATA-collectief is een collectieve database, waarbij de deelnemers de gegevens gezamenlijk actueel houden. Zij zijn vrij om voor acquisitie onbeperkt gebruik te maken van het systeem.

Doelgroepselecties

Deelnemers aan het DATA-collectief kunnen via een gerichte doelgroepselectie heel eenvoudig een effectief acquisitiebestand samenstellen. Omdat het DATA-collectief de gegevens dagelijks actualiseert, werkt men gegarandeerd met de meest actuele gegevens. Dit verhoogt het rendement van de actie aanzienlijk.

Benieuwd naar onze adresbestanden?

Ieder bedrijf dat actueel blijvende adressen van bedrijven wil aanschaffen, kan zich aansluiten bij het DATA-collectief. U kunt zich hier gratis registreren.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland