Data veroudert vrij snel. Hoe klein of groot ook, de echte winst zit hem niet in de omvang, maar in de kwaliteit van je database. Verkeerde aanhef of adressering, tijdrovende belacties, postretouren en e-mailbounces: onderzoeken tonen steeds weer aan dat ze tot grote ergenissen op de werkvloer behoren. En dan hebben we het nog niet eens over de onnodige verspilling van tijd en geld.

Op het moment dat u een adressenbestand aanschaft zonder actualisatie heeft u de mogelijkheid om deze adressen een maand lang zo vaak u wenst te downloaden. Ze zijn groen gearceerd en staan dan onder ‘Mijn bedrijven’.

Na deze maand worden de bedrijven gedeactiveerd en zijn ze weer wit. Dit betekent dat u niet meer kunt profiteren van de 450.000 tot 550.000 mutaties die er per maand worden ingevoerd in de database. Gaat u na een half jaar weer een mailing doen, dan zult u deze bedrijven opnieuw moeten aanschaffen.

Adressen kopen met actualisatie-abonnement

Maakt u gebruik van het actualisatie-abonnement, dan kunt u rekenen op een actuele database. Gevoed door gegevens uit de Kamer Van Koophandel en mutaties van de gebruikers zelf houden wij het DATA-collectief dagelijks actueel. Dit betekent dat u onbeperkt uw aangeschafte bedrijven kunt exporteren.

Prijzen Actualisatieabonnement

Kijk hier voor de prijzen van actualisatie.

adresbestanden kopen

Retourenservice

Om u te ontzorgen in uw marktbewerking gaan we nog een stap verder om samen te werken aan een schone database. Bij het versturen van een postmailing nemen wij al uw retouren voor onze rekening.

De volgende keer dat u dezelfde doelgroep benadert, heeft u de adressen geschoond weer terug in uw Mijn DATA-collectief.

Meer informatie Retourenservice:

Wilt u van de retourenservice gebruik maken? Voor een efficiënte verwerking van uw retouren zijn enkele zaken van belang.

Lees hier hoe u gebruik kunt maken van onze retourenservice.

4.2/5 - (87 stemmen)