Voor acquisitie en relatiebeheer doen we veelvuldig een beroep op ons adressenbestand. Eenmaal aangeschaft, veroudert de data vrij snel en is daardoor meteen al minder waard. Hoe klein of groot ook, de echte winst zit hem niet in de omvang, maar de schoonheid van je database. Verkeerde aanhef of adressering, tijdrovende belacties, postretouren en e-mailboucers: vervuilde adressenbestanden zijn een bron van irritatie en verspilling van tijd en geld.

Een actualisatie-abonnement is de perfecte manier om uw database up-to-date  te houden. Zelfs als u maar één keer per jaar gebruik maakt van uw bestanden is het voordeliger dan opnieuw adressen aan te schaffen. Maak het uzelf makkelijk en profiteer van de meest actuele data en de extra services.

Wanneer u besluit om bij de aanschaf van uw adressen een actualisatie-abonnement af te sluiten, dan biedt DATA-collectief ook de volgende extra diensten:

Retourenservice:

Stuurt u een postmailing naar adressen die u bij het DATA-collectief heeft gekocht, dan kan het voorkomen dat uw mailing niet konden worden afgeleverd. Bijvoorbeeld omdat een bedrijf verhuisd is of geen postbus meer heeft. Ontvangt u retouren op uw mailing en heeft u bij ons een actualisatieabonnement, dan verwerken wij uw retouren gratis voor u!

4.8/5 - (27 stemmen)