Samen uw database verrijken – adressen actualiseren met het DATA-collectief

Het grote nadeel van een opgekocht adressenbestand is dat de gegevens snel verouderen. Contactpersonen krijgen een andere werkgever of functie en bedrijven verhuizen naar een nieuwe locatie. In uw eentje zo’n bedrijfsdatabase actueel houden is een vrijwel onmogelijke klus. Door een adressenbestand aan te schaffen via DATA-collectief bent u verzekerd van gegevens die altijd up-to-date zijn; wij zullen uw adressen actualiseren. Maar het mooie is ook: u draagt er zelf ook aan bij.

Samen werken aan de mooiste, actuele database van Nederland!

DATA-collectief werkt samen met u en andere gebruikers aan de meest actuele database van Nederland. Via ‘Mijn DATA-collectief’ – de online omgeving waar u toegang heeft tot al uw adressen en contactpersonen – delen onze gebruikers nieuwe informatie en dragen zo bij aan de beste database. U updatet zelf ook informatie. En dat doet u niet voor niets. U ontvangt hier namelijk credits voor die u weer kunt besteden aan het aanschaffen van nieuwe adressen. Dubbel zo effectief dus en goud voor uw sales- en marketingstrategie.

Uw voordeel

Al uw ‘visitekaartjes’ digitaal, zou dat niet fantastisch zijn? Verhoog direct uw marktwaarde en profiteer van de vele voordelen die DATA-collectief u biedt. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: u verdient ze dubbel en dwars terug.

Verhoog uw rendement

Uiteraard past en vult ook DATA-collectief zelf de database voortdurend aan. Op basis van informatie vanuit de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en de deelnemende organisaties vinden er tussen de 450.000 en 550.000 mutaties per maand plaats. Een perfecte ingang voor het verhogen van uw rendement.

Meer weten? Contact!

Meer informatie over wat de actualisatie van het DATA-collectief u kan bieden? Neem dan contact op via info@datacollectief.nl of bel 0800-2028.

4.7/5 - (97 stemmen)