Actuele data bespaart IMK

tijd en geld

Als  opleidingsinstituut is het elke dag weer een mooie uitdaging om nieuwe bedrijven en deelnemers binnen te halen. Zo ook voor IMK Opleidingen. Zij onderscheiden zich via unieke Direct Mailings (DM’s) met daarbij mooie incentives. Dit vraagt echter goede en actuele data en daarom hebben zij er ruim 4 jaar geleden voor gekozen de data van DATA-collectief te gebruiken. Sindsdien ontvangt IMK dagelijks actuele data die zij gebruiken voor hun postale mailingen.

Postretouren en afmeldingen worden nu ook verwerkt
In die 4 jaren is een mooie samenwerking ontstaan tussen beide bedrijven die sinds mei 2019 een stuk intensiever is geworden. Naast het leveren en actueel houden van data ondersteunt DATA-collectief nu ook bij het verwerken van de postretouren en de afmeldingen die IMK Opleidingen ontvangt. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Marie-José Blijlevens, algemeen directeur van IMK Opleidingen, is dan ook erg tevreden: “Voor ons is het ideaal dat DATA-collectief nu ook de postretouren verwerkt. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar daardoor werken we ook met een actuele lijst. Dit verhoogt het resultaat van onze DM’s. Het helpt ons enorm met het aan de man brengen van onze opleidingen en trainingen. Dat levert omzet op, maar de samenwerking biedt ook een mooie kostenbesparing.

We zijn minder geld kwijt, terwijl wij meer kunnen doen. Daarnaast is er voor ons een speciaal bestand aangemaakt waardoor wij makkelijker onze data kunnen exporteren. Hierdoor hoeven we niet meer zelf het bestand met de hand aan te passen. Ook dat scheelt veel tijd en geld”.

“We zijn businesspartners die samen naar het beste resultaat toewerken”

Marie-José Blijlevens – Algemeen directeur

Meedenkend en afspraak is afspraak
“DATA-collectief is dan ook de ideale businesspartner. Ze denken echt mee en zijn behulpzaam. Niet: dit is het en je doet het er maar mee, maar ze gaan in gesprek en we komen dan samen tot een oplossing. Afspraak is ook echt afspraak en er wordt ook uit eigen initiatief gehandeld. De lijnen zijn kort en daardoor worden zaken snel opgepakt. We zijn niet twee bedrijven die zakendoen, maar echte businesspartners die samen naar het beste resultaat toewerken. Dit waardeer ik zeer en mede hierom hebben we besloten nog nauwer te gaan samenwerken met DATA-collectief”.

Aan de slag?
Wilt u ook minder faalkosten door een actuele database? Neem contact op via info@datacollectief.nl of bel een van onze adviseurs op 0800-2028.

DATA-collectief

De meest actuele bedrijvendatabase van Nederland