alleen-voor-wsl-gebruikers
Online marketing workshop
Star Deal

Wees een ster in Google en versla uw concurrenten!

U steekt als ondernemer veel tijd in uw website en naamsbekendheid. Toch is het lastig om in de zoekmachines bovenaan te komen staan. Dat kan beter! DATA-collectief ontwikkelde alleen voor gebruikers van Website-Leads een workshop Online Marketing. Deze workshop is alleen toegankelijk voor directieleden.

In een select gezelschap nemen we u twee dagdelen mee in de wereld van Google AdWords, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en e-mailmarketing. Verder geven we u praktische tips over hoe u (nog beter) de bezoekers van uw site kunt bereiken en opvolgen.

Na de workshop bent u een…
Volwaardig sparringpartner voor uw webbouwer en online-marketeer en kunt u beter richting geven aan uw Sales. En met gegarandeerd drie sterren in de zoekmachines geeft u de concurrentie het nakijken.

In twee dagdelen maken we van u een Online Marketing-specialist:

  • U leert de wereld van Google Adwords, SEO
    en e-mailmarketing kennen
  • U kunt nog effectiever opvolging geven aan de ontvangen Website-Leads
  • U kent de do’s & dont’s bij mailcampagnes
  • Wij voeren een vergelijkend onderzoek van uw zoekresultaten t.o.v. van uw vijf belangrijkste concurrenten uit en geven aan hoe hierop te anticiperen
  • U wordt een sparringpartner op niveau
  • Uw bedrijf zal een Google Star Rating van gegarandeerd drie maar waarschijnlijk vier sterren hebben

Wat leveren sterren in Google eigenlijk op?

Beoordelingen van klanten worden steeds belangrijker bij de ranking in zoekmachines. Een bedrijf dat veel goede reviews heeft, scoort veel hoger in de resultaten. De aantrekkingskracht van de *** vertaalt zich automatisch in meer bezoekers en meer omzet. Een kans die u niet mag laten liggen!
Meld u direct aan voor de workshop. Bel gratis 0800-2028 of mail ons via info@datacollectief.nl.

Tot de zomerperiode staan er acht workshops gepland, met een maximum van acht deelnemers per keer. Wacht dus niet te lang, want vol is vol!

Online Marketing-workshop

Google Star Deal
***Inclusief Star Rating in Google***

Complete aanbieding € 1.245

Tevreden klanten die gebruik maken van de diensten van DATA-collectief:

De essentie van Website-Leads is briljant; met zoveel informatie speel je perfect in op de wensen van je prospects.’

– Nick van Gils, algemeen directeur Webcolors

‘We gebruiken Website-Leads een maand en hebben er al een paar concrete orders uitgehaald. Ofwel: direct een groot succes!’

– Paul van Laarhoven, algemeen directeur PrintControl

Website-Leads is een uniek wapen, waarmee je voor een schijntje maximaal kunt renderen.’

– Tobias van der Avort, algemeen directeur Excellent Adventure

*Indexering door Google

DATA-collectief heeft een partnership gesloten met The Feedback Company. Zij hebben een licentieovereenkomst met Google. Alle via het systeem gegenereerde beoordelingsgegevens worden bij Google aangeboden voor indexatie in Google Adwords en/of Google Shopping. Wij kunnen niet garanderen, noch beïnvloeden of en wanneer de beoordelingen/Star Ratings in de resultaten van Google getoond worden; normaal gesproken is dit na minimaal 30 reviews. Na ca. 2 maanden kunt u uw Star Ratings verwachten in de zoekresultaten van Google.

Het voorgaande laat onverlet dat wij niet kunnen garanderen noch kunnen beïnvloeden of en wanneer de beoordelingen in de resultaten van Google getoond worden. Het kan zelfs voorkomen dat sterren af en toe niet worden getoond in uw Adwords campagne. Dit kan afhankelijk zijn van de ads van concurrenten en hun Adwords dagbudget.

Online Marketing-workshop
5 (100%) 2 votes